Adela Popescu, confesiune sinceră despre viața de mamă: În niciun caz să mă plâng, că oricum nu ar ajuta pe nimeni
Data publicării:
Adela Popescu, mamă a trei copii, descrie, cu sinceritate, cum arată viața ei, în nopțile în care cei mici au probleme de sănătate. 

Adela Popescu este mamă cu normă întreagăp, dar și prezentatoare Tv, soție și influencer. Pare imposibil să le realizezi pe toate, dar iată că vedeta își găsește resursele pentru a se descurca. 

Într-un moment de sinceritate, Adela Popescu a povestit cum arată nopțile ei, în condițiile în care cei mici au probleme de sănătate, se trezesc unul pe altul, au nevoie de ea, iar cel mai mic, Adrian, încă este alăptat. Mezinul familiei își trezește frații noaptea, din cauza erupțiilor dentare care îi provoacă dureri.

Imaginea descrisă de prezentatoarea TV este una extrem de dificilă, dar, spre final, ea spune că nu se plânge și că știe că toate mamele trec prin asemenea situații și că toate se descurcă.


„Băiețelul acesta minunat, pentru că e în plină erupție dentară, se trezește foarte devreme. Impropriu spus “se trezește”, că de fapt nu prea se mai culcă.  Deci nici eu. Ieeeiiii. Și Andrei are muci. Și când are muci vrea să doarmă în brațele mamei. Alexandru nu are nimic. Dar de ce frățiorii să doarmă cu mama și el nu. Și când se trezește plângând Adrian îl trezește și pe Andrei. Și readoarme greu, că nu prea poate să respire. Sunt dați când plec în altă camera să îl alăptez pe bebeluș și de fiecare dată unul din ceilalți doi se trezește și mă strigă. Că vor la baie. Sau că au avut un coșmar. Și mă întorc cu bebelul în brațe pe mâna dreapta, iar cu stânga îi mângâi pe cap până se liniștesc. 
În fine… ce voiam să spun cu asta? În niciun caz să mă plâng, că oricum nu ar ajută pe nimeni, și apoi pentru că absolut toate mamele trec prin asta. 
Voiam să va spun doar că…sunt super super tare! :))))
Și la fel și voi, cele mai țări din toată galaxia!”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare. 

Și-a anulat vacanța din cauza situației cu cel mic

Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a povestit fanilor săi că și-a anulat toate planurile de 1 mai, deoarece fiul său cel mic nu se simte bine. Adela trebuia să meargă împreună cu soțul și copiii  la mare, în Olimp, acolo unde recent şi-au achiziţionat un apartament de lux. 

Adela Popescu, momente de panică

Din nefericire, planurile au fost date peste cap, după ce Adrian, fiul cel mic al celor doi, în vârstă de doar 10 luni, se confruntă cu dureri cauzate de erupția dentară.

„Noi aveam în plan să mergem la mare weekendul acesta, ne organizaserăm de ceva timp pentru că fusesem invitați de cei care au construit blocul în care noi ne-am cumpărat apartamentul. (…) 

Era planul făcut, trebuia să mergem, numai că de câteva zile micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară. Asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile, a făcut și febră, e toată ziua supărat, mârâit, necăjit, așa că nu am mai mers eu. 

Am rămas acasă cu el, dar a mers Radu cu băieții. Au ajuns, s-au cazat, au fost să vadă apartamentul, mi-au trimis filmulețe, poze. Îmi pare rău că nu am ajuns, dar asta este. Mă îngrozea drumul, pentru că lui ăsta mic nu-i intri în voie nici atunci când are tot confortul și toată rutina, da păi să-l mai urc în mașină, bănuiam că va fi foarte mult trafic la mare, dar au ajuns ok”, a povestit Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  adrian  copii  eruptia dentara  mama 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel