Adela Popescu începe un nou proiect, după ce a luat o pauză de la televiziune: „Filmările sunt în Vama Veche”
Data publicării:
Adela Popescu le-a dat vestea cea mare fanilor, care o vor putea urmări curând într-un film. 

Adela Popescu s-a retras de câteva luni din lumina reflectoarelor, din dorința de a se relaxa și a avea grijă cum trebuie de micuții săi. Se pare că perioada aceasta, când nu mai are un job zilnic, îi priește din plin, pentru că vedeta s-a putut întoarce la prima ei dragoste, actoria, ipostază în care fanii nu au mai văzut-o de mult timp. Vedeta a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, acolo unde a anunțat faptul că și soțul ei va face parte din acest proiect inedit, care va fi filmat în Vama Veche. 

„Salutare! Am plecat la Călimănești. Avem ceva foarte drăguț de făcut acolo și ne bucurăm pentru că nu am mai avut de mult așa o oră de stat noi doi în mașină să povestim chestii de adulți. Și ne-am mai dat seama de un lucru, că nu am apucat deloc să vă povestesc despre lungmetrajul pe care o să îl filmăm începând cu 6 mai. Pe 6 mai încep filmările în Vama Veche. Este un lungmetraj în regia lui Petre Năstase și scenariul este superb, distribuția senzațională, iată-ne noi și ceilalți, normal că suntem senzaționali. Nu, serios acum, va fi ceva foarte tare.

Este o supercomedie, este ceva foarte relaxant, este exact ce trebuie pentru.. nu știu… ai chef să mergi la film, să te destinzi, mă rog. De ce să vorbesc înainte să se întâmple lucrurile? Bun, deci noi pe 6 începem filmările în Vama Veche și o să vă ținem la curent la fața locului”,a transmis Adela Popescu, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Lili Sandu, avertizată în direct că ar putea fi înlocuită de la Vorbește lumea: „Vrea o femeie să vină să-mi ia locul?”

Ce spune Adela despre revenirea în televiziune

Cât despre revenirea în televiziune, Adela Popescu spune că cel mai probabil din toamnă va putea fi urmărită din nou pe micile ecrane. Vedeta spunea recent faptul că este în ample discuții cu postul de televiziune, care încearcă să-i găsească un format potrivit pentru ea. 

„Acum sunt tot felul de discuții, cel mai probabil în toamnă, așa discutăm acum, vedem exact ce proiect mi se potrivește, în punctul acesta suntem.

Sunt celebru, scoate-mă de aici’ a început imediat după «Vorbește lumea», după niște ani în care eu la două luni după ce nășteam eram deja pe post. Și a fost minunat, a fost o perioadă foarte frumoasă, dar grea. Și am stat așa un pic și am zis: am nevoie pur și simplu de odihnă. Adică un om care se trezește la 8.00 și adoarme la 8.30, înseamnă că este un om foarte obosit, extenuat pur și simplu. Și atunci nu, trebuia să mă odihnesc efectiv și asta fac și mă simt minunat”, a precizat vedeta pentru Playtech.ro.

VEZI și: Tabietul la care Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat definitiv, pentru a economisi bani: “Când am facut un calcul, ne-am înfuriat”

„Este foarte important să am şi momente în care să stau”

Tocmai din cauza faptului că este o mămică cu normă întreagă, aceasta spunea în trecut faptul că nu s-ar mai vedea în filme sau emisiuni care îi cer prezența acolo pe o perioadă lungă timp sau chiar zilnică.

„Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este «Vorbeşte Lumea». Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau. 

Între timp, avem pentru Adrian (fiul cel mai mic, n.r.), în mod special, dar şi pentru curăţenie, o doamnă din Filipine, care şi ea ne ajută... Dar nu este suficient. De exemplu, ca să fiu la filmările finalei de la «Sunt celebru», a fost nevoie de doi adulţi care să stea cu cei trei copii, pentru că altfel era complicat. Dar nu mă plâng, ne e ok aşa, chiar ne descurcăm.”, spunea ea pentru click!.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actorie  Adela popescu  film  televiziune 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel