Adela Popescu, îngrijorată înainte de a naște: „Care mai este protocolul în caz de test pozitiv Covid la internarea pentru naștere?”
Data publicării:
Adela Popescu se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Târziu în noapte, vedeta a apelat la fani pentru a o ajuta cu o informație despre protocolul in caz de test pozitiv Covid la internarea pentru naștere.

Adela Popescu și-a alertat fanii în miez de noapte. Vedeta este îngrijorată că s-ar putea infecta cu noul coronavirus și a vrut să afle care este protocolul în acest sens și cum ar decurge nașterea într-un spital din România.


Salutare si scuze pentru ora tarzie!  Ce voiam eu sa va intreb… Exista aici mamici ce au nascut zilele astea? Care mai este protocolul in caz de test pozitiv Covid la internarea pentru nastere? Acum un timp erai mutat la maternitatea Bucur si nu aveai voie sa vezi copilul o vreme. Probabil nasteai cu medicul de garda. Cum mai este acum, stiti? Nu de alta, dar mai am putin pana nasc si nu as vrea sa fac vreo nefacuta pe final. Pe scurt, ma inchid in casa iar…sau nu?  Maine dimineata o sa sun si medicul meu, dar mi-a venit acum, inainte de culcare, ingrijorarea asta”, a scris Adela Popescu pe Instagram.


Răspunsurile internăuților nu au întârziat să apară. Fanii i-au dat vedetei toate detaliile despre protocolul din spital, în caz că s-ar putea infecta cu noul coronavirus.

„,”Conform ultimului ordin iesit de la minister daca mama este testata pozitiv cu covid nu trebuie despartita de copil, poate alapta dar cu masca. Probabil daca maternitatea/spitalul privat nu are sectie de covid, se face transfer la cea mai apropiata unitate competenta. Si eu urmeaza sa nasc in Iulie si ma gandesc la acest aspect! Nastere usoara! ”,”Hm…. te inteleg. Imi pare rau ca traiesti aceast ingrijorare. Am nascut anul trecut in august. Adormeam si ma trezeam cu acest gand. Stiu ca e ceva ciudat si stresant si nou in acelasi timp. Bine ar fi sa te izolezi cat mai mult- e cel mai bun sfat pe care ti-l pot da. Depinde foarte mult si de spital si de personal”, i-au răspuns fanii.

Nostalgică după copilărie

 

Imediat ce a aflat care este protocolul din spital, în situația în care ar putea fi infectată cu noul coronavirus, vedeta s-a relaxat și s-a bucurat de Ziua Copilului, rememorând momentele în care visa să devină cântăreață. Prezentatoarea TV și-a amintit de talentul ei chiar în marți seară, când fiu ei i-a cerut să-i fredoneze ceva.

 

„Nu stiu daca si cat stiti, dar eu cand ma gandesc la mine mica ma vizualizez cantand. Pe cal, in autobuz, la clubul copiilor, la serbari, la nunti, pe pod, in festivaluri.
Viata m-a condus astfel incat sa scot si trei albume, sa cant ani buni cu Dj Project, etc.
Ce vreau sa spun este ca am crescut cu ideea despre vocea-mi ca e calda si aduce liniste. Si in continuare cred asta. :)
In momentul in care am ramas insarcinata cu Alexandru mi se spunea foarte des "vai, ce bine de tine, copiii adora sa li se cante si sigur bebelusul tau va fi vrajit de vocea ta".
Ei, dragii mosului, trebuie sa va spun ca NICIODATA nu am reusit sa imi linistesc copiii cantandu-le. Ba chiar plangeau si mai tare. Asta bebelusi fiind.
Cand au crescut si puteau sa verbalizeze a fost parca si mai rau. Cum ma auzeau fredonand timid prin casa, instant imi spuneau "mama, te rog, nu mai canta".
Ce sa va zic, greu sa nu o iau personal. :)
Pana in aceasta seara...
Ca de obicei stateam la taclale in pat cu Alexandru pe intuneric, cand l-am auzit: "mama, imi canti si mie ceva?"
Va spun sincer, m-am si fastacit, aveam si emotii, nu imi venea sa cred.
Si nu doar ca i-am cantat, i-am cantat mult si m-a ascultat pana la capat, fascinat.
Ce sa va mai zic, traiam un vis.
Eu pe al meu si Alexandru pe al lui. Caci adormise, mititelul, probabil dupa primul cantec, de-aici si fascinatia neintrerupta pentru vocea mea de aur”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. 

 

Învestiție majoră, înainte de nașterea celui de-al treilea copil


Adela Popescu numără zilele până când va aduce pe lume cel de-al treilea copil. Cum pregătirile pentru venirea micuțului sunt în toi, vedeta pune la punct ultimele detalii, pentru ca mărirea familiei să nu îi ia prin surprindere. 


 
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au achiziționat o mașină mai încăpătoare, dat fiind că vor deveni părinți pentru a treia oară și, în scurt timp, familiei lor li se va alătura și o bonă filipineză. 


Prezentatoarea ProTv a cheltuit câteva zeci de mii de euro pentru bunăstarea familiei, cumpărând o mașină spațioasă, pe care a prezentat-o fanilor drept „dubă”. Cel care și-a dorit autoturismul este soțul vedetei, Radu Vâlcan, care visa demult să conducă o asemenea bijuterie pe patru roți. 

Adela Popescu a izbucnit în lacrimi la volan. Radu Vâlcan s-a speriat teribil: „I-a stat inima în primele secunde...”


Încă de când l-am născut pe Alexandru Radu a considerat necesar să investim într-o mașină mare. Siguranță, spațiu etc. Doar că cea pe care și-o dorea el era un fel de… dubă. Desigur, nici nu am avut răbdare să îmi explice de ce și cum, ce motorizare, ce model. Răspunsul meu a fost simplu: mașina asta e bună poate când ai TREI copii. Atât. Cea pe care o avem acum e perfectă”, le-a povestit Adela Popescu fanilor.

 

Vedeta a dezvăluit și modul în care soțul ei a reușit să o convingă să cumpere mașina. 

A trecut timpul, mă rog, nu prea mult, și l-am născut și pe Andrei.
– Vezi, iubita, ce chircită stai în spate. Dacă mai vine și mamaie cu noi, chiar nu ne descurcăm cu mașina asta. „Mașina asta” fiind un SUV chiar foarte spațios.
– Nu vrei să luăm Van-ul ăla frumos, șapte locuri, confort, măsuță, chestii.
– Scumpe, mașina aia e bună, poate, când ai TREI copii, altfel… exclus!
Vedeți voi, după ce am rămas însărcinată cu al TREILEA copil am cumpărat mașina visurilor lui Radu înainte de morfologia de trimestrul doi. Am fost de acord, cu condiția să punem o băncuță în fața casei, băncuță care, lui, i se părea COMPLET inutilă. Troc se cheamă, ca să știți. Se ridică, acum, întrebarea: pe al TREILEA și l-a dorit atât de mult, doar ca să fie sigur că luăm… duba? Ei, bine, dragilor, răspunsul la această întrebare nu îl vom afla, poate, niciodată.”, a mai spus vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  covid  nascut  nastere 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel