Adela Popescu, naștere cu peripeții. Cum a reacționat Radu Vâlcan când a actrița a început să aibă contracții: „Până la urmă, copilul a ieșit victorios”
Data publicării:
Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară. Radu Vâlcan a fost atât de copleșit de emoții încât era să rateze nașterea băiețelului.

Adela Popescu se reface după ce a năcut ieri pentru a treia oară. Deși sunt părinți experimentați, aflați în fața situației de a naște, cei doi au fost copleșiți de emoții, Radu Vâlcan mai mult ca Adela. Actorul aproape că s-a pierdut în momentul în care a trebuit să își ducă soția la spital.

Fosta prezentatoare Tv a avut o intervenție de pe patul de spital, in direct, la Pro TV, în care le-a povestit foștilor colegi de la „Vorbește Lumea”, cum a decurs cea de-a treia naștere.

 

„În timp ce nășteam era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu. Cum e mintea asta selectivă, cum uită ce o doare, încât eu am uitat cum a fost la ceilalți și de data asta am mai făcut unul și am ales să nasc tot natural. După nașterea naturală lucrurile sunt mult mai simple, e dureros atunci pe moment, la cezariană e mai complicată situația după. Oricum, fără suferință nu ai cum să dai naștere”, a povestit actrița la Pro TV.


Emoțiile răricului le-a dat câteva bătăi de cap. Adela Popescu sugerând chiar că ar trebui să conducă ea mașina până la spital. 

”M-am culcat liniștită, nu avam contracții, dar pe 5-6 dimineața am avut o contracție și am știut. Primul lucru pe care l-am făcut am sunat-o pe mama lui să vină la noi, am făcut duș și l-am trezit. Era foarte emoționat, i-am zis să conduc eu că îl înțeleg că e într-o situație dificilă. Soțul meu nu mai face față la atâtea emoții, zici că a născut el, e eliberat acum. Treaba lui a fost destul de scurtă, în trei ore și ceva am născut, a fost o agonie, dar până la urmă copilul a ieșit victorios, mare, e bine nu știm cu cine seamănă, a fost mare”, a mai povestit Adela. 


Vedeta spune că încă nu își dă seama cu cine seamănă bebelușul, dar, având în vedere dimensiunea acestuia, tine să creadă că îl moștenește pe tătic. 


 „Dacă e să mă iau după mărime, seamănă cu tatăl. Suntem la momentul alăptării, ne trezim la două ore, iar ăia micii erau cam nerăbdători dar și nervoși și m-au întrebat dacă mai am burtă ca să-i pot lua și pe ei în brațe. Așteptăm să ne reunim, Mai stau aici două zile”, a mai adăugat proaspăta mămică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  bebelus  nascut  Radu Valcan 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel