Adela Popescu, o mămică ocupată. Cum e viața cu trei copii: „O să fie câteva zile de chin și țipete”
Data publicării:
Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară, în urmă cu câteva zile. Vedeta a fost externată și, ajunsă acasă, are de înfruntat o situație grea: să se ocupe de bebeluș dar și de cei doi frățiori mai mari. 

Adela Popescu a născut duminică, pe 11 iulie, un băiețel perfect sănătos, devenind astfel mamă pentru a treia oară. Nașterea a decurs normal, în ciuda temerilor pe care vedeta le avea, având în vedere cele două nașteri anterioare, când a stat extrem de multe ore în travaliu. 

Ajunsă acasă cu bebelușuș nou născut, vedeta spune că lucrurile nu sunt roz, însă se aștepta la asta. Ea spune că este destul de dificil în primele zile de viață ale bebelușului, dar trage speranța că lucrurile vor deveni mai ușoare pe parcurs. 


„Am ajuns acasă, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar știam că așa va fi, adică nu m-a luat prin surprindere. Au fost și lucruri foarte plăcute, adică întâlnirea copiilor, a fost peste așteptări. Suntem la început cu alăptarea, nu este ușor nici de data asta, dar știu că va fi. O să fie câteva zile de chin și țipete, dar o să fie bine. Am să revin să vă mai povestesc cum a fost cu nașterea, cu întâlnirea copiilor, cum a fost cu prima noapte, cum a fost cu alăptarea”, a spus Adela Popescu pe rețelele de socializare.


Adela Popescu și-a revenit rapid după naștere și la doar câteva ore de la venirea pe lume a bebelușului, ea anunța vestea pe rețelele de socializare. 

Fosta prezentatoare Tv a postat pe Instagram primele momente în compania bebelușului, de la care nu putea lipsi nici fericitul tătic. Radu Vâlcan 


”Uraaaaa!  S-a infaptuit!
Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :))) Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3620 si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore”, a scris vedeta pe Instagram, în dreptul imaginii cu bebelușul.

Vedeta este în culmea fericirii și mărturisește că nu se poate dezlipi de bebeluș. 

 

„Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa. Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua”, a mai scris Adela Popescu.

Radu Vâlcan, copleșit de emoții
 

Deși sunt părinți experimentați, aflați în fața situației de a naște, cei doi au fost copleșiți de emoții, Radu Vâlcan mai mult ca Adela. Actorul aproape că s-a pierdut în momentul în care a trebuit să își ducă soția la spital.

Fosta prezentatoare Tv a avut o intervenție de pe patul de spital, in direct, la Pro TV, în care le-a povestit foștilor colegi de la „Vorbește Lumea”, cum a decurs cea de-a treia naștere.

 

În timp ce nășteam era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu. Cum e mintea asta selectivă, cum uită ce o doare, încât eu am uitat cum a fost la ceilalți și de data asta am mai făcut unul și am ales să nasc tot natural. După nașterea naturală lucrurile sunt mult mai simple, e dureros atunci pe moment, la cezariană e mai complicată situația după. Oricum, fără suferință nu ai cum să dai naștere”, a povestit actrița la Pro TV.


Emoțiile tăticului le-a dat câteva bătăi de cap. Adela Popescu sugerând chiar că ar trebui să conducă ea mașina până la spital. 

”M-am culcat liniștită, nu avam contracții, dar pe 5-6 dimineața am avut o contracție și am știut. Primul lucru pe care l-am făcut am sunat-o pe mama lui să vină la noi, am făcut duș și l-am trezit. Era foarte emoționat, i-am zis să conduc eu că îl înțeleg că e într-o situație dificilă. Soțul meu nu mai face față la atâtea emoții, zici că a născut el, e eliberat acum. Treaba lui a fost destul de scurtă, în trei ore și ceva am născut, a fost o agonie, dar până la urmă copilul a ieșit victorios, mare, e bine nu știm cu cine seamănă, a fost mare”, a mai povestit Adela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  bebelus  Radu Valcan 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel