Adela Popescu refuză să-și lase copiii să doarmă la prietenii lor: „Oamenii când sunt în intimitate, nu se mai controlează ”
Data publicării:
Adela Popescu a dezvăluit argumentele pentru care nu este de acord ca cei mici să-și petreacă nopțile la prietenii lor.

Adela Popescu este foarte atentă la modul în care își educă băieții, astfel încât vedeta își dorește să le ofere celor mici libertatea de a face ceea ce-și doresc, însă, în aceeași măsură, aceasta le-a impus și anumite limite pe care cei mici sunt nevoiți să le respecte, până la vârsta la care pot decide singuri ce-și doresc să facă. În acest context, soția lui Radu Vâlcan spune că nu este de acord deocamdată ca micuții să-și petreacă nopțile la casele prietenilor, iar explicația este simplă, din perspectiva sa. 

„La bunici au fost plecați, în tabere au fost plecați. Dar nu la prieteni. În primul rând, când faci un sleep over, trebuie să cunoști foarte bine familia la care merge. De ce? Că nu i se întâmplă ceva rău, că nu îi fac nimic rău, dar este un mediu în care el vede un tip de relaționare foarte intimă. Că oamenii când sunt în intimitate, nu se mai controlează cum e când îi întâlnești pe holurile școlii sau la un suc. Oamenii sunt acasă și uită că mai e un copil pe acolo. Și s-ar putea să fie un exemplu pe care tu nu ți-l dorești pentru copilul tău la vârsta asta”, a afirmat Adela Popescu la postul de radio, potrivit unica

VEZI și: Trucurile Adelei Popescu, pentru o siluetă perfectă: „La mine nu merge asta cu mănânc grătar cu salată. Secretul e...”

Motivele pentru care Adela Popescu nu-și lasă copiii să doarmă la prieteni

Mai există însă și alt motiv pentru care Adela Popescu nu concepe să-și lase copii de la aceste vârste fragede să doarmă la prieteni. Chiar dacă băieții săi au încă vârste fragede, vedeta ia în considerare toate posibilitățile și curiozitățile care ar putea să apară în cadrul unui astfel de „sleep over”, astfel încât nu este dispusă să facă niciun fel de compromis.

„Mie mi se pare că e un context de explorare sexuală precoce. Se creează un context pe care tu nu ai cum să-l controlezi de niciun fel, nici ca părinte rezident, nici ca părinte care îți aștepți copilul acasă. Copiii, când se bagă în pat, mai ales la vârstele astea, au curiozități. Și s-ar putea să fie un pic fără control și un pic cam devreme”, a subliniat ea.

Citește și: Adela Popescu, adevărul despre întoarcerea în TV: „De la 15 ani am muncit zi de zi, non stop, eu acum trăiesc ce trăiau copiii de vârsta mea când eu munceam”

„Copiii când se întâlnesc sunt ușor teribiliști”

Nu în ultimul rând, vedeta ia în calcul și siguranța micuților, atunci când ar putea merge la o casă străină. Adela știe că cei mici, indiferent de cât de cuminți ar putea părea acasă, atunci când sunt într-un grup, pot uita de orice fel de rațiune și pot pune în aplicare „jocuri” destul de periculoase. Pe această cale, Adela Popescu trage și un semnal de alarmă pentru toți adulții care își lasă copiii nesupravegheați. 

„Mi se pare important și asta cu securizarea ferestrelor într-un bloc înalt. Și copiii când se întâlnesc sunt ușor teribiliști. Cel care îl invită pe copilul tău vrea să arate, bravează. Eu, ca mamă, le-aș aduce din nou în atenție părinților să fie foarte atenți la asta. Vorbim de mici influențe la care vrei să îl expui sau nu”, a mai spus actrița.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, luați la rost pentru că nu-și expun copiii în mediul online: „Doamne, este o întrebare atât de grea”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  copii  educatie  reguli 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel