Adela Popescu revine la „Vorbește Lumea” de luni. Anunțul neașteptat făcut de colegul ei, Cove: „Schimbările fac parte din viața noastră”
Data actualizării:
Data publicării:
Adela Popescu se pregătește să revină pe micile ecrane din 30 august. Ce anunț a făcut Gabriel Coveșeanu?

Adela Popescu și-a încărcat bateriile după ce a născut pentru a treia oară și revine cu forțe proaspete pe micile ecrane, în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV. De luni, fanii vor putea să petreacă primele ore ale dimineții alături de proaspăta mămică. 

 

Chiar dacă viața cu trei copii nu este atât de simplă, Adela spune că a lăsat bebelușul pe mâini bune și este mai pregătită ca niciodată să revină în postura de prezentatoare. 

 

„Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar... mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei.
Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea”, a declarat Adela Popescu. 

 

Fanii au primit, însă, o veste tristă. Cove nu va mai face parte din echipa „Vorbește Lumea”

 

Chiar dacă bucuria a fost mare la aflarea veștii că Adela Popescu revine pe micile ecrane, aceasta nu va mai prezenta emisiunea alături de colegul ei, Cove. Coprezentatorul show-ului, a anunțat că el nu va mai face parte de acum în colo din proiect. Motivul nu a fost dezvăluit, dar în ultima perioadă multe nume celebre și-au anunțat plecarea de la Pro TV, locul unde puteau fi denumiți „veterani”, printre care Florin Călinescu și Oana Cuzino. 

 

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. 

 

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove.


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  cove  Vorbeste Lumea 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel