Adela Popescu și-a îndeplinit un vis. Dorința pe care a scris-o pe o foaie acum doi ani, de Revelion: „Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima”
Data publicării:
Adela Popescu a făcut o achiziție serioasă, chiar de sărbători. Vedeta spune că a bifat asfel încă o dorință mare pe care o avea.

Adela Popescu a mărturisit că în urmă cu doi ani, de Revelion, și-a pus trei dorințe. Prima a fost aceea de a deveni mamă pentru a treia oară, iar a doua, aceea de a-și cumpăra o casă pe malul mării. Ambele s-au realizat. A treia dorință este încă secretă. 

 

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorinte. Sa fie, stiti cum e. 
De Craciun, cand am deschis cutia cu globuri, am gasit-o. 
Prima: inca un fratior sau o surioara pentru Alexandru si Andrei;
A doua: o casa la mare;
A treia: mai astept 
Fratiorul a venit, a treia nu s-a indeplinit inca, si... si... si... chiar zilele trecute am platit avansul pentru casuta noastra de la mare. 
Ma rog, nu e o casa pe pamant, ci un apartament la care visez de ani.
Sunt atat de fericita ca imi bubuie inima! 
De Radu nu mai zic, ca desi el avea ceva indoieli (despre care o sa va povestesc altatada) acum imi spune numai cum abia asteapta el sa fie gata blocul (la vara) - si sa plece cu baietii lui la Olimp ( noua ni se pare cea mai frumoasa zona a litoralului romanesc, asa ca acolo este apartamentul), sa isi bea el cafeaua pe terasa in miros de pini si apa sarata- caci da, blocul e inconjurat de o padure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!
Eu ii zic sa nu imi mai fure fanteziile, ca sigur ale lui au legatura cu infinity pool de la etajul 11 si rapanele cu usturoi de la cherhanaua de langa. 
Maine e Revelionul.
Nu uitati sa visati. Si sa va si notati undeva ce. Ca trece anul si uitati”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. 

 

 

 

Ce ar vrea Adela Popescu să le ofere copiilor ei: „Le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine”

 

Adela Popescu este mama a trei băieți, cel mai mic având doar câteva luni. Viața ei se împarte între creșterea copiilor și serviciu. Prezentatoarea TV are un program extrem de solicitant, pe lângă filmările zilnice, ea trebuie să facă față tuturor nevoilor copiilor ei și spune că nu-i iese întotdeauna. 

Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj absolut emoționant în care le dezvăluie fanilor care sunt gândurile ei după ce băiețeii adorm. 

 

„În fiecare seara, după ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei și să fac o spovedanie. Să le promit că ce am făcut rău astăzi nu voi mai repeta mâine, să le reamintesc că îi iubesc inimaginabil de mult, să le pup bubițele de pe corp, ochii închiși, degețelele, inimile. 
Și să le promit, în momentul meu de adevăr, că voi încercă, cât este omenește posibil, să le ofer, împreună cu tatăl lor, cea mai frumoasa copilărie.
Și vine dimineața, și nu vor bluza galbenă, și nici ghetele maro, se trag de par, împrăștie iaurtul pe jos, noi ne enervam, le promitem că facem și că dregem, mergem la munca, ne intorcem obosiți, ei vin de la gradi, ne iubim, apoi vor paste, apoi desene, împrăștie apa prin țoață baia, nu vor la somn, noi deja suntem obosiți și tracasați, ne scapă o amenințare, ridicam glasul, ei ne strâng în brațe și ne spun că ne iubesc până la cer și înapoi de un infinit de ori, apoi adorm...
Și eu, iar îngenunchez, și îmi cer iertare, și le pup mânuțele, ochișorii... și le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine...”, a scris vedeta pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  casa  mare  olimp  Radu Valcan  revelion 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel