Adela Popescu, video amuzant cu Radu Vâlcan: „Cum să muți bebelușul de pe piept, în patul lui, fără să se trezească, în 38 de pași”
Data actualizării:
Data publicării:
Adela Popescu și-a amuzat fanii cu un video în care soțul vedetei se chinuie să pună bebelușul în pătuț.

Adela Popescu a postat un video pe rețelele de socializare, în care arată cum soțul ei, Radu Vâlcan, încerca să mute bebelușul din pat în pătuț, fără să îl trezească. În imagini se poate observa cum actorul face câteva zeci de mișcări până când ajunge să așeze bebelușul la locul lui, spre amuzamentul internăuților, dar și al soției, care a scris în descrierea clipului un mesaj amuzant:


„Nu imi vine sa cred ce filmulet am gasit in arhiva!!! Cum sa muti bebelusul de pe piept, in patului lui, fara sa se trezeasca, in 38 de pasi.” 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)


Nici internăuții nu s-au lăsat mai prejos și au comentat clipul amuzant. 

„Cu asa barbat, sa tot faci 3 copii!”,”Bravo lui asa DA tata. Radu, erou căzut la datorie ”,” al meu adormea cu cea mare pe piept. Nu mai apuca sa o mute in patutul ei. Faceam eu mutarea respectiva din 10 miscari, rasuflarea taiata si multa apa eliminata”, au scris câțiva fani. 

Radu Vâlcan nu e deloc romantic

 

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Chiar dacă se iubesc nespus de mult, prezentatoare TV susține că soțul ei nu este deloc o fire romantică. Ba mai mult, aceasta spune că Radu uită să îii cumoere flori și nici nu îi face complimente prea des. 


„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.


Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă «scaldă» în complimente. Nu îmi spune zilnic «te iubesc». Nu îmi spune «femeia mea». Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn”, a mărturisit Adela Popescu pe Instagram.

 

Chiar dacă relația celor doi nu este presărată cu prea multe momente romantice, aceasta spune că soțul ei este foarte atent la nevoile ei, mai ales acum când mai este foarte puțin până la naștere și este din ce în ce mai obosită. Adela adoră momentele când soțul ei îi aduce cireșe și pepene, atunci când vine de la alergat. 


„În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: «distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te». Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.


Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașină doar «ca să mai stăm și noi de vorbă». Când mănâncă usturoi doarme în altă cameră.


Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp, și aud ce haos e jos, nu vine să mă «trezească» și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă. Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine”, a adăugat vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  bebelus  Radu Valcan 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel