Adele calcă pe milioane de dolari. Vedeta va cheltui o avere pentru o podea din sticlă
Data actualizării:
Data publicării:
Adele ar fi cheltuit 2 milioane de lire sterline pentru a-și construi o casă de lux în Londra, după ce a primit autorizația de construcție. 

Cântăreața de senzație, în vârstă de 33 de ani, care a crescut într-un mic apartament din Londra, ar fi cumpărat două case vecine în zona de lux Kensington pentru suma totală de 11 milioane de lire sterline, pe care le va combina pentru a face o singură casă.

Proprietatea de vis propusă de ea - care se așteaptă să fie construită în curând - va include, se pare, un dormitor de 100 de metri pătrați, ceea ce reprezintă de două ori mai mult decât un apartament obișnuit.

O sursă apropiată cântăreței a declarat pentru The Mirror: "Aceasta este o casă potrivită pentru una dintre cele mai mari vedete de pe planetă".

Se pare că noua construcție regească va avea patru etaje, trei dormitoare cu baie proprie și o cameră de joacă pentru fiul ei Angelo, în vârstă de opt ani.

Întregul prim etaj va fi dedicat apartamentului principal al lui Adele, cu un hol elegant cu podea de sticlă, care va sublinia spațiul generos. 

De asemenea, acesta va avea băi separate pentru el și pentru ea, un detaliu convenabil pentru cântăreață și pentru iubitul ei, Rich Paul.


Cântăreața va avea suficient spațiu pentru a-și depozita mașinile de lux după ce a inclus în planurile sale de construcție un garaj pentru două mașini. Parcul auto va fi situat în subsolul proprietății. 

De asemenea, noua locuință va avea un living, o sufragerie, o bucătărie și un birou, potrivit publicației. 

Noua locuință a lui Adele va fi prevăzută cu ferestre înalte și balcoane din metal, care vor trebui vopsite în negru, deoarece noua proprietate se află într-o zonă protejată, potrivit DailyMail.


Spațiul din grădină va găzdui o zonă de grătar și o pergolă din lemn pentru serile călduroase de vară.     

Potrivit The Mirror, în documentația pentru noua construcție se precizează că aceasta este realizată de Elston Developments și de arhitecții Michaelis Boyd Associates.   


Ce proprietăți deține artista


Cântăreața Rolling In The Deep și-a extins portofoliul de proprietăți în ultimii ani, iar în prezent deține o serie de case în Statele Unite.  


Adele a pus monopol pe suburbia Beverly Hills, după ce în iulie și-a cumpărat o a treia casă, alături de celelalte două pe care le deține, într-un cartier plin de vedete.  

Fotografiile din presa internațională au arătat amploarea imperiului imobiliar în creștere din Beverly Hills, după ce a cumpărat a treia locuință de la Nicole Richie și soțul ei, muzicianul Joel Madden, casa aflându-se alături atât de locuința ei actuală, cât și de cea pe care a cumpărat-o de la fostul soț Simon Konecki în 2019.

Conacul cu patru dormitoare și patru băi, cu piscină și teren de baschet, a fost vândut pentru 9.950.000 de dolari pe 26 mai. Trioul ei de proprietăți pare să aibă potențialul de a crea un complex uriaș. 


I-a călcat pe urme lui Ed Sheeran


Dominația ei în cartier este asemănătoare cu mișcarea imobiliară a lui Ed Sheeran, în care cântărețul a cheltuit o parte din averea sa estimată la 160 de milioane de lire sterline pentru a-și crea propria proprietate extraordinară - supranumită "Sheeranville" - incluzând cinci proprietăți cumpărate pentru un total de 3,7 milioane de lire sterline.

Unii dintre cei mai apropiați prieteni de la Hollywood ai lui Adele locuiesc în apropiere, cum ar fi Jennifer Lawrence. În 2016, cântăreața a cumpărat o casă cu patru dormitoare și șase băi pentru 9,5 milioane de dolari, cu piscină și casă de vară.


E vecină cu fostul soț

După ce s-a despărțit de Simon în aprilie 2019, Adele nu a vrut în mod clar să rupă dinamica familiei. În luna următoare, ea a cumpărat proprietatea cu șase dormitoare vizavi pentru 10,65 milioane de dolari, pentru ca fostul ei soț să poată fi în continuare aproape de fiul lor. 


Investițiile artistei


Cea mai recentă achiziție a lui Adele a fost cumpărată inițial de Richie și Madden în 2015 pentru 6,7 milioane de dolari, care se află chiar vizavi de prietena ei Jennifer Lawrence.

Primele sale două proprietăți au fost cumpărate sub numele The Gatefield Trust și Todd Gelfand, partener la compania de management al afacerilor lui Adele, Gelfand, Rennert & Feldman. 

Trioul Hidden Valley al lui Adele 


CASA 1: Casa actuală a lui Adele

- Achiziționată pentru 8,4 milioane de dolari în 2016 

- Patru dormitoare, șase băi 

 
CASA DOI: Casa fostului soț al lui Adele, Simon Konecki

- Achiziționată pentru 10,65 milioane de dolari în 2019

- Cinci dormitoare, șase băi

 


CASA TREI: Noua achiziție a lui Adele 

- Achiziționată pentru 10 milioane de dolari în 2021

- Patru dormitoare, patru băi, cu piscină și teren de baschet


Vecini celebri


Actrița Lawrence și-a cumpărat proprietatea de cinci dormitoare de la Jessica Simpson pentru 8,2 milioane de dolari în octombrie 2014, care a mai fost deținută de Ellen DeGenres și de actorul australian Paul Hogan.

Din cele 33 de proprietăți din Hidden Valley, 11 sunt deținute de mega-staruri, care locuiesc toate la o aruncătură de băț una de alta.

 


Cumnata lui Richie, Cameron Diaz și soțul ei, Benji Madden, și-au cumpărat în același an o reședință în stil englezesc cu un singur etaj pentru 9,3 milioane de dolari, cu șase dormitoare, o piscină și un teren de tenis.

Penelope Cruz și soțul actorului Javier Bardem, care au fost unul dintre primii rezidenți, achiziționându-și modesta locuință cu patru dormitoare pentru 3,3 milioane de dolari în 2010.

Nicole Kidman, 52 de ani, și Keith Urban, 51 de ani, se află puțin mai sus, cu o vilă cu cinci dormitoare și o piscină, pe care au cumpărat-o pentru 4,7 milioane de dolari în decembrie 2008.

 

Katy Perry a cheltuit 19 milioane de dolari pe o proprietate cu șase dormitoare, care este ascunsă în cea mai retrasă zonă a străzii, iar recent a mai vândut una pentru 7,5 milioane de dolari, care a fost supranumită "casa de oaspeți" pentru prieteni și familie.

Ashton Kutcher a cumpărat o vilă cu două etaje în stil european pentru 10,2 milioane de dolari în mai 2014, împreună cu soția Mila Kunis, în vârstă de 35 de ani.

Actrița Zoe Saldana, în vârstă de 41 de ani, a cheltuit 8,7 milioane de dolari pentru o casă cu șase dormitoare în stil Colonial Revival, deținută cândva de modelul Kimora Lee Simmons.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: adele  artista  avere  casa  podea 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel