Adelina Chivu, îndrăgostită până peste cap, după 17 ani de căsnicie: „Am renunțat la tot pentru Cristi. Sunt obsedată de el”
Data publicării:
Invitată la podcastul „Fain & Simplu”, Adelina Chivu, soția celebrului Cristian Chivu, a vorbit despre relația dintre ea și antrenorul de fotbal, dar și despre cum au reușit să rămână atât de îndrăgostiți, după 17 ani de căsnicie. 

Adelina și Cristian Chivu au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008 și au două fiice: Natalia și Anastasia. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, soția antrenorului a mărturisit că la început nu a dat nicio șansă relației, dar și-a dat seama din prima clipă în care l-a văzut că între ei va exista ceva. Adelina Chivu a recunoscut că este de-a dreptul obsedată de soțul ei și că după 17 ani de căsnicie se simte la fel de îndrăgostită ca la început. Deși spune că a renunțat la tot pentru el, vedeta nu regretă nimic pentru că este convinsă că și el, la rândul său, are sentimente la fel de profunde pentru ea. De asemenea, soția fostului fotbalist a precizat că au avut de învățat foarte multe lucruri unul de la celălalt de-a lungul timpului.

„Am renunțat la tot pentru Cristi”

„Eu nu am vorbit niciodată până acum despre asta. Am renunțat la tot pentru Cristi. Dar nu îmi pare rău, pentru că el este viața mea. Cristi este viața mea. Sunt obsedată de el, și după atâta timp simt același lucru. Eu sunt sigură că el are cele mai profunde sentimente față de mine. Muză îmi sună ca termen inspirațional. Mi se pare că el a învățat chestii de la mine, dar și eu de la el. Eu am învățat foarte mult despre el. El este genul care îți arată mai multe decât îți spune. El nu mi-a spus niciodată „dacă nu erai tu să mă…, eu niciodată…”, dar îmi arată că mă prețuiește”, a spus Adelina Chicu, la podcastul lui Mihai Morar.

Te-ar putea interesa și: Cum a cucerit-o Cristian Chivu pe soția sa, Adelina: „Nu îi dădeam nicio șansă”

„Nu îi dădeam nicio șansă”

De asemenea, Adelina Chivu povestit cum a început relația dintre cei doi. Deși la început nu voia să aibă de-a face cu el, considerând că va fi doar un alt nume bifat pe o listă, lucrurile s-au schimbat între timp. Cristian Chivu nu a renunțat, astfel că a reușit de abia după șase luni să se întâlnească cu Adelina, iar acea zi le-a schimbat viața definitiv amândurora. În ciuda faptului că nu a dat nicio șansă relației, tânăra și-a dat seama, încă de la prima întâlnire, că viața i se va schimba complet, mai ales când a văzut în ochii bărbatului o bunătate pe care nu o mai întâlnise până atunci.

„M-a cerut în căsătorie după trei luni după ce am început să ieșim împreună. A durat foarte mult timp până eu am acceptat să ne vedem, vreo șase luni mai exact. Îmi scria un prieten comun și eu nu am vrut să ne vedem și nici să vorbesc. Nu îi dădeam nicio șansă, nici nu mi-ar fi plăcut să fiu un nume de pe o listă. Nu vedeam care e rostul, eu nu am ajuns prezentatoare de știri cu ajutorul nimănui. Mi se părea că mi se face doar o nedreptate pe viitor. Asta era calea pe care am vrut să o urmez, nu o relație cu o celebritate care să mă propulseze. Eram într-o cămășuță, pantaloni de trening și în șlapi, m-am dus chitită să îi spun că nu se poate, îmi face un rău și nu are rost. Mi-am dat seama de când m-am așezat că am încurcat-o. Așa o bunătate în ochi eu nu am văzut la nimeni. Nu mă așteptam să fie un deznodământ pozitiv din toată asta”, a declarat Adelina Chivu, la podcastul lui Mihai Morar.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel