Adelina Pestrițu, pregătită să devină mămică pentru a doua oară: „Îl primim cu brațele deschise”
Data publicării:
Au trecut aproape 6 ani de când Adelina Pestrițu a adus-o pe lume pe Zenayda, iar acum este mai pregătită ca niciodată să devină mamă pentru a doua oară. Bruneta își dorește un copil și a purtat și o discuție cu fiica sa pe această temă.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut de la noi din țară. Se bucură de un mare succes pe plan profesional, dar mai ales pe cel personal. Fosta prezentatoare TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Virgil Șteblea din 2017. Un an mai târziu, cei doi doi au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Zenayda, iar în 2019 au spus marele „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Adelina Pestrițu, pregătită să devină mămică pentru a doua oară: „Îl primim cu brațele deschise”

Au trecut aproape 6 ani de când bruneta a adus-o pe lume pe Zenayda, iar acum este mai pregătită ca niciodată să devină pentru a doua oară mămică. Într-un interviu pentru WOWbiz, Adelina Pestrițu a mărturisit că a întrebat-o pe fiica sa dacă își mai dorește un frățior sau o surioară. Deși a recunoscut că micuța când vrea, când nu, bruneta nu exclude să aducă pe lume un bebeluș în viitorul apropiat. Ea a mărturisit că dacă Dumnezeu le va da un copilaș, ea și soțul ei, Virgil Șteblea, îl vor primi cu brațele deschise.

„O mai întrebăm noi din când în când dacă și-ar mai dori un frățior sau o surioară. Ea câteodată spune da, câteodată nu, depinde. Cred că nici nu își dă seama cum ar fi exact. Dar, cum vrea Dumnezeu. Nu e ceva pe care noi putem să îl programăm. Dacă Dumnezeu vrea să ne mai trimită un copil, noi îl primim cu brațele deschise”, a mărturisit Adelina Pestrițu pentru WOWbiz.

Te-ar putea interesa și: Imagine rară cu fiica Adelinei Pestrițu. Care este motivul pentru care micuța apare tot mai rar pe rețelele de socializare

Cum este Adelina Pestrițu în rolul de mămică: „Avem și noi regulile noastre, este absolut normal, dar în place să fiu prietenă cu Zeny”

Adelina Pestrițu este o mămică devotată, iar relația dintre ea și fiica sa, Zenayda, este una de prietenie. Deși se înțeleg de minune și au conexiune extrem de frumoasă de mamă-fiică, bruneta recunoaște că uneori este și strictă cu fetița sa și îi impune anumite reguli. 

„Avem și noi regulile noastre, este absolut normal, dar în place să fiu prietenă cu Zeny. Îmi place să vină la mine și să îmi povestească tot ce simte ea, să vorbim foarte mult, să petrecem mult timp împreună și cred că este important să construim aceasta relație strânsă de mamă-fiică. Pentru ea este esențial să simtă că poate veni la mine ca la o prietenă bună, să ne sfătuim, să povestim, să povestim. (...) Am noroc de un partener care mă susține, mă apreciază și de câte ori e nevoie ca el să stea cu Zeny și eu să plec pentru un proiect, o face. Ar fi fost imposibil ca eu să le fac pe amândouă. Îi mulțumesc foarte mult că este acolo pentru mine”, a mai spus Adelina Pestrițu pentru aceeași sursă.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față, după ce Gabi Bădălău a spus că a fost înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Există niște contexte”

Te-ar putea interesa și: Adelina Pestrițu și-a scos implanturile mamare. Motivul pentru care a luat această decizie și cum arată acum: „M-am gândit mult”

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”




pixel