Adelina Pestrițu, veste importantă pentru fani: „Familia noastră are un nou membru”
Data publicării:
Adelina Pestrițu le-a dezvăluit fanilor faptul că familia sa este de acum mai mare.

Adelina Pestrițu este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de fani și de un succes la fel de mare. Așadar, pentru a-și ține fanii cât mai aproape, vedeta nu postează în mediul online doar lucruri ce țin de campanii și, implicit, de viața profesională, ci și extrem de multe detalii din viața personală. La fel s-a întâmplat și prin cea mai nouă postare a vedetei, prin care aceasta le-a dat fanilor săi o veste importantă. Adelina Pestrițu și-a anunțat admiratorii faptul că familia sa este mai mare cu un membru, de acum încolo. Și, în timp ce unii credeau că este vorba despre un copil, în realitate, vedeta și-a cumpăr un cățeluș. 

„Familia noastră are un nou membru. A venit momentul  să vă dau vestea. Moș Crăciun a trecut mai repede pe la noi si l-a lasat sub brad pe Sugar, noul membru al familiei noastre. El este puiul lui Choco.”, le-a transmis vedeta în mediul online, fanilor săi. 

Citește și: Adelina Pestrițu, ținta criticilor: ”Să lăsăm anii 1800 în trecut”. Vedeta le-a spus fanilor că nu este politicos să ceri mâncarea la pachet/ VIDEO

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

 

Adelina Pestrițu, despre dezavantajele pe care le aduce viața de influencer

Faptul că este una dintre cele mai cunoscute și apreciate influencerițe din România nu este un lucru deloc de ușor, susține Adelina Pestrițu. Aceasta spune că muncește în fiecare zi, fără pauze, pentru a avea rezultate cât mai bune și pentru a nu-și dezamăgi publicul. Totuși, recompensa este și ea pe măsură, lucru care o motivează și mai mult pe vedetă.

„Succesul nu vine fără dezavantaje la pachet. Indiferent despre ce domeniu discutăm. Trage după sine o serie de aspecte care mai de care mai controversate. Atunci când vrei să le faci bine pe toate, riști să devii frustrat, pentru că nimeni nu a reușit până acum să fie perfect pe toate planurile. Evident că am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând sau gândindu-mă unde greșesc de nu reușesc să le fac ca la carte, fără să lipsească anxietăți, dezamăgiri, chiar și neajunsuri, și aici nu mă refer la cele materiale.


Să fii influnecer nu este un job cu implicare part-time sau just for fun. Dacă vrei să ai realizări, trebuie să muncești. Mult. Non-stop! Și nu glumesc. Când pun capul pe pernă sau când o adorm pe cea mică, mă gândesc la ce mai am de făcut. Cumva simt că „fur din timpul prețios pe care nimeni nu mi-l va da înapoi niciodată, cel pe care ar trebui să-l petrec exclusiv lângă ai mei. Nu e un moft, ci o necesitate, o dorință, o nevoie, o literă de lege pentru sănătatea inimii mele. Dar nu pot și nici nu vreau să mă plâng! Am satisfacții enorme din ambele părți!”, a declarat Adelina Pestrițu, potrivit viva

Poate te interesează și: Vedeta cu care Liviu Vârciu a fost la un pas de căsătorie: „Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta”

„Nu am o viață perfectă și nu îmi doresc una așa”

Chiar dacă pe rețelele de socializare pare că trăiește o viață de vis, perfectă, Adelina Pestrițu spune că, în realitate, există extrem de multe provocări și tensiuni cărora trebuie să le facă față, asemenea oricărui alt om.

„După câțiva ani, testând foarte multe metode de gestionare a timpului, am reușit să fac puțină ordine în programul meu și să prioritizez lucrurile. Am rezervat timp pentru ei, iar când simt că e mai multă nevoie de mine în viața personală, pun totul pe hold și mă concentrez pe familie.

Nu îmi vine să sparg nimic în afară de clepsidra care scurge timpul și ne face să nu mai simțim viața la intensitatea pe care ne-am dori-o. Nimeni nu m-a învățat cum să ocolesc dezamăgirile, ci a trebuit să le iau din plin fix așa cum au venit. Nu am o viață perfectă și nu îmi doresc una așa. Cred că mi-aș pierde entuziasmul dacă ar fi altfel. Sunt recunoscătoare pentru ce trăiesc și nu îndrăznesc să cer mai mult decât mi s-a dat, pentru că știu că steaua mea norocoasă mi-a adus tot ce iubesc astăzi, ce fac, ce sunt și ce am”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Adelina Pestrițu, drama prin care a trecut, în timpul divorțului cu Liviu Vârciu: „În perioada aceea am descoperit că...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adelina pestritu  copil  familie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel