Adevăratul motiv al divorțului dintre Scarlett Johansson și Ryan Reynolds. Actrița vorbește pentru prima dată despre căsnicia cu actualul soț al lui Blake Lively
Data actualizării:
Data publicării:
Scarlett Johansson rupe tăcerea despre divorțul de Ryan Reynolds

Ryan Reynolds, în vârstă de 46 de ani, și Blake Lively, în vârstă de 36 de ani, sunt definiția sufletelor pereche pentru mulți fani. Prin urmare, este greu de imaginat că actorul din Deadpool a fost căsătorit cu altcineva înainte de a o cunoaște pe fosta actriță din Gossip Girl, cu care are acum 4 fiice: James, de 8 ani, Inez, de 7 ani, Betty, de 4 ani, și o a patra al cărei nume nu a fost încă dezvăluit. Surse apropiate cuplului au confirmat în februarie 2023 că aceștia au întâmpinat-o pe cea de-a patra fiică, dar în prezent nu se cunosc alte detalii.

Înainte de a se căsători cu  Blake Lively în 2012, actorul din Spirited a fost logodit cu Alanis Morissette între 2004 și 2007, iar apoi s-a căsătorit cu Scarlett Johansson în 2008, pentru ca apoi să divorțeze în 2011. Internetul s-a întrebat mereu ce s-a întâmplat cu adevărat între Reynolds și Johansson, deoarece cei doi nu au vorbit niciodată despre căsnicia lor, după ce au dat o declarație comună în 2010 pentru a-și anunța fanii că vor divorța.

"După o lungă și atentă reflecție din partea amândurora, am decis să punem capăt căsniciei noastre", se arăta atunci declarația lor comună. "Am intrat în relația noastră cu dragoste și cu dragoste și bunătate o părăsim. Deși nu ne așteptăm la intimitate, aceasta este cu siguranță apreciată."


Scarlett Johansson vorbește despre căsnicia ei cu Ryan Reynolds


Actrița din Asteroid City, în vârstă de 38 de ani, a reflectat pe scurt asupra căsniciei sale cu Reynolds în cadrul podcastului Goop al lui Gwyneth Paltrow, după ce Paltrow a spus că a uitat că cei doi au fost căsătoriți, potrivit Shefinds. "Oh, așa este! Am uitat că ai fost căsătorită cu Ryan Reynolds!" a exclamat Paltrow în cadrul podcastului. "Da, nu am fost căsătoriți foarte mult timp", a confirmat Johansson, la care Paltrow a spus: "Tot contează!".


"Ne place un Ryan Reynolds bun în casa noastră", a continuat Paltrow, la care Johansson a râs, apoi a adăugat: "Este un tip bun!". Se pare că nu există resentimente între foștii soți atunci!


Vedeta Black Widow a fost căsătorită de două ori de când a divorțat de Ryan Reynolds - ea a fost căsătorită cu jurnalistul francez Romain Dauriac între 2014 și 2017 și au o fiică de opt ani, Rose. Din 2020 este căsătorită cu comediantul Colin Jost de la Saturday Night Live, iar în 2021 au anunțat nașterea fiului lor, Cosmo.

 

 

 

De ce au divorțat Scarlett Johansson și Ryan Reynolds?

Tot în cadrul podcastului, actrița din Vicky, Cristina, Barcelona a vorbit despre Jost și despre motivele pentru care crede că mariajul lor funcționează, în timp ce cele două anterioare nu au funcționat. Deși nu a spus-o în mod direct, fanii cred că sugerează că mariajul ei cu Reynolds nu a funcționat tocmai pentru că nu se afla în etapa de maturitate a vieții în care se află acum. (Ca să știți, ea avea doar 23 de ani când s-au căsătorit, iar el avea 31 de ani).


Johansson a mai spus că compasiunea este o "caracteristică fundamentală", ceea ce ar putea sugera că aceasta a lipsit în primele două căsnicii ale ei. "Nu știam ce îmi doream sau ce aveam nevoie de la altcineva", i-a spus actrița Sing lui Paltrow. "Nu mi-am dat seama niciodată 'Oh, este foarte important pentru mine, am nevoie să fiu cu o persoană plină de compasiune'. Aceasta este o caracteristică fundamentală care trebuie să existe".


Johansson a reflectat, de asemenea, pe scurt asupra căsniciilor sale anterioare într-un interviu acordat în 2019 pentru Vanity Fair, care ar putea, de asemenea, să le ofere fanilor o perspectivă asupra motivelor pentru care ea și Reynolds și chiar Dauriac au divorțat, spunând: "Nu am mai văzut-o de mult timp: "Prima dată când m-am căsătorit aveam 23 de ani. Nu prea aveam o înțelegere a căsătoriei. Poate că am cam romanțat-o, cred, într-un fel. Acum este o parte diferită a vieții mele. Simt că mă aflu într-un loc în viața mea, simt că sunt capabilă să fac alegeri mai active. Sunt mai prezentă, cred, decât am fost înainte."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: blake lively  divort  Ryan Reynolds  Scarlett Johansson 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel