Adevăratul motiv pentru care Ana Morodan s-a mutat singură la 15 ani. Influencerița a făcut dezvăluiri neștiute: „Mi-am blamat ani de zile părinții”
Data publicării:
Invitată la podcastul „În Oglindă”, Ana Morodan a povestit despre copilăria sa, plecarea de acasă, la doar 15 ani, dar și despre modul în care relația cu familia i-a influențat viața și relațiile pe parcursul vieții sale.

Ana Morodan este o influenceriță din România, cunoscută pentru activitatea sa în domeniul modei și al stilului de viață. Supranumită "Contesa Digitală," Morodan și-a construit o prezență puternică pe rețelele de socializare și este recunoscută pentru stilul său extravagant și personalitatea distinctă. De asemenea, ea a participat la diverse emisiuni TV și proiecte online.

„Am fost copilul de care nu a avut grijă nimeni”

Invitată la podcastul „În Oglindă”, Ana Morodan a vorbit despre copilăria sa și despre relația ei cu părinții. Aceasta recunoaște că nu a avut cea mai fericită și împlinită familie, dar, cu timpul, a înțeles că majoritatea neînțelegerilor proveneau din grijile și neajunsurile părinților. „Contesa Digitală” a adăugat faptul că, dacă se gândește acum la copilăria pe care a avut-o, conștientizează mult mai multe lucruri și înțelege că așa erau vremurile atunci

„Trăiam ca familia Addams. Dacă vrei să îți spun că zâmbeam toți la masă și eram fericiți, răspunsul nu este ăsta. Am fost copilul de care nu a avut grijă nimeni. Nu am fost o familie fericită. Poți să mănânci cu lingurița de argint și să fii și copil neglijat. Mi-am blamat ani de zile părinții pentru anumite atitudini care au fost manifestate față de mine. După ce părinții mei s-au stins din viață, mi-am dat seama că eu am uitat un detaliu foarte important. Părinții mei au trăit într-o epocă în care eu nu am trăit. Părinții mei aveau probleme ca părinții tuturor: ce să pună pe masă mâine, cum să împărțim o banană la toată familia. Lucrurile astea le-am înțeles când nu au mai fost în viață. Nu au fost niște părinți model. Tatăl meu a fost foarte mândru că are o fată. Mama a fost o femeie foarte elegantă”, a precizat Ana Morodan.

Te-ar putea interesa și: Povestea neștiută a românului care a dispărut și reapărut după 30 de ani. Cine este bătrânul care a uimit o planetă întreagă

„Am avut grijă de părinții mei până au închis ochii”

Unul dintre momentele fundamentale din adolescența sa a fost mutarea de acasă, la doar 15 ani. Acesta avea să fie un moment crucial pentru dezvoltarea sa ca persoană, dar și pentru formarea sa ca adult. Ana Morodan a povestit motivul pentru care a luat această decizie la o vârstă atât de fragedă, dar și care a fost relația sa cu părinții după mutare. Cu toate acestea, ea povestește cum evenimentul a fost atât de traumatizant, încât nu își mai amintește detaliile. 

„La 15 ani am ales să mă mut din casa în care locuiam cu părinții mei pentru că îmi doream liniște. Era o situație tensionată în casă. Mi-am dorit să am un loc al meu. Am avut grijă de părinții mei până au închis ochii. Dacă făceam 1000 de lei, 700 le trimiteam părinților. Dar am înțeles că dacă vreau să performez trebuie să am locul meu. Nu a existat violență fizică, dar a existat violență verbală. Am trăit atât de mult stres și epuizare psihică, încât nu mai pot să fac acest exercițiu, să mă duc până acolo. Nu îmi mai aduc aminte. Mintea are o capacitate de a se adapta și de a închide anumite momente care sunt șocante sau traumatizante. Oamenii te dezamăgesc, lucrurile nu te dezamăgesc niciodată. Pe mine m-a dus mult înainte chestia asta”, a adăugat Ana Morodan, în cadrul podcastului „În Oglindă”.

„Eu acționez cum am văzut acasă”

În același timp, Ana Morodan recunoaște că familia și mediul în care a trăit până la mutarea de acasă au afectat-o de-a lungul vieții. De exemplu, aceasta spune că relațiile sale au fost vizibil influențate de ceea ce trăise alături de părinți.

„M-a impactat ce am văzut acasă în două relații pe care le-am avut. Am avut o relație și partenerul meu venea dintr-o familie foarte iubitoare, grijulie. Și mi-a spus la un moment dat „Ana, noi ne înțelegem super bine și tu o dată la două săptămâni trebuie să faci o criză, o dramă din nimic”. Și eu i-am zis că aberează, că dacă fac o criză e super motivată. Și peste ceva timp mi-am dat seama că are dreptate pentru că eu acționez cum am văzut acasă. La fel cum partenerul meu a văzut acasă doar armonie, eu am văzut paranghelie”, a povestit „Contesa Digitală”.

Te-ar putea interesa și: Cătălina Grama și Paul Ipate sărbătoresc un an de la nunta de vis: Zece ani de când sărim toate gardurile împreună

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel