Adevăratul motiv pentru care Jennifer Lopez nu bea alcool: "Am avut grijă de mine, iar acum se vede"
Data publicării:
Jennifer Lopez stă departe de alcool pentru a-și menține pielea tânără și sănătoasă: "Nu beau, nu fumez și nu consum cofeină".

A fi în industria de divertisment timp de peste trei decenii poate începe să își ia tributul, mai ales fizic, dar Jennifer Lopez pare să abordeze această problemă ca pe o provocare. Artista a fost mereu deschisă în legătură cu devotamentul ei față de sănătate și fitness de-a lungul carierei sale, iar dovezile stilului ei de viață riguros sunt afișate pe deplin în selfie-urile ei, care sfidează vârsta pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Am avut grijă de mine, iar acum se vede", a declarat Lopez pentru InStyle în 2020. Menținerea unei rutine de exerciții fizice ferme și consecvente este o componentă esențială a modului în care Lopez are grijă de ea însăși. Unul dintre antrenorii ei personali, Dodd Romero, a declarat pentru Oprah Daily în 2019 că "se antrenează timp de aproximativ o oră, de patru-cinci ori pe săptămână, concentrându-se de fiecare dată pe diferite părți ale corpului".

Lăsând la o parte antrenamentele grele, există anumite vicii pe care Lopez nu și le permite.


Jennifer Lopez pune preț pe îngrijirea pielii

 

Deși nu a renunțat complet la alcool, Jennifer Lopez a dezvăluit că încearcă să stea departe de băutură și de fumat pentru a-și menține pielea uimitoare. De asemenea, J.Lo nu consumă cafea. "Nu beau, nu fumez și nu consum cofeină", a declarat ea anterior pentru Us Weekly, potrivit Independent.ie. "Asta chiar îți distruge pielea pe măsură ce îmbătrânești". Pe lângă faptul că se restricționează de la potențiale substanțe dăunătoare și care creează dependență, Lopez se asigură că acordă prioritate unui somn adecvat. "Îmi place un somn bun de nouă sau zece ore, dar nu reușesc niciodată să fac asta", a spus ea. "Așa că șapte sau opt sunt obligatorii. Dacă nu le am, pur și simplu nu mă simt bine. Încep să mă simt nebună, devin emoțională și mă simt obosită tot timpul."


Pentru că a fost atât de vocală cu privire la ceea ce a funcționat pentru sănătatea ei, și lipsa ei, criticii au venit după ea în 2021, după ce a folosit o sticlă de tequila, ca recuzită într-un videoclip pentru cântecul ei "Cambia el Paso", potrivit  Mirror. 

Soțul ei, Ben Affleck, este renumit ca fiind acum abstinent, după ce a mers la dezintoxicare de mai multe ori în 2017 și 2018, potrivit Us Weekly. Când Affleck a declarat în 2021, în emisiunea "The Howard Stern Show", că a băut în timpul căsătoriei cu actrița Jennifer Garner pentru că se simțea "prins în capcană", Lopez i-a luat apărarea  pentru People: "Nu aș putea avea mai mult respect pentru Ben ca tată, co-părinte și persoană", a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: alcool  ben affleck  jennifer lopez  piele 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel