Adevăratul motiv pentru care Jojo a dat blondul pe șaten: „A fost ciudat. Am fost blondă toată viața”
Data publicării:
Cătălina Grama ne-a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut pentru personajul pe care-l interpretează în „Clanul.”

Cătălina Grama, cunoscută de fani drept Jojo, interpretează unul dintre cele mai complexe personaje din serialul Clanul, de pe Pro TV.  Actrița îi dă viață „Magdei”, soția unuia dintre cei mai importanți mafioți, Bebe Măcelaru, care are o atitudine extrem de dură, impunătoare, dar și sensibilă pe alocuri. 

Astfel, dacă la casting nu știa exact despre ce este vorba, întrucât rândurile nu erau scrise „stricat” pe foaie, în momentul în care a aflat, de fapt, cine este Magda, actrița spune că a știut perfect cum trebuie să se poarte sau ce schimbări de look să-și facă.

„Nu mi-a fost greu, e greu parcursul, să gestionezi personajul. Mi se întâmplă cu toate personajele mele, fie că e vorba de teatru sau film, le văd în minte. Când am primit textul la casting, nu știam despre ce e vorba, la casting Magda nu avea limbajul ei din film, vorbea normal, nu incorect gramatical. Mi-am dat seama că e o femeie puternică, că e ceva cu ea, iar când am luat rolul și am primit textul normal am început să o văd în fața ochilor.”, a declarat Cătălina Grama, în exclusivitate pentru Spectacola. 

VEZI și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

A decis să se vopsească pentru prima dată în viață

Mai mult, tot de dragul rolului său, Jojo a decis atunci să renunțe la podoaba capilară care a consacrat-o și să se facă șatenă. Decizia nu a fost luată de regizor sau de către alți specialiști, ci de însăși actrița, care considera blondul ca fiind extrem de nepotrivit pentru atitudinea pe care o are Magda în serial.

„Atunci am zis că nu trebuie să fie blondă, trebuie să aibă vocea coborâtă, joasă, să fie foarte dură, dar să aibă și puțină senzualitate, feminitate. Să fie maternă, dar și dură puțin în relația cu copilul, pentru că e din lumea aia, mi-au venit toate elementele odată. Evident că pe măsură ce intri în personaj, construiești, până către final. Eu mi-am vopsit părul, mi l-am făcut pentru prima dată altă culoare, am fost blondă toată viața. A fost ciudat, așa am văzut-o eu, mi se părea că blondul este prea rafinat și dulce pentru ea. Și am avut dreptate.”, ne mai spune ea. 

Citește și: Cum au colaborat Lia Bugnar și Anghel Damian la serialul Clanul, după despărțire: „Zici că suntem o sectă”

Regula care o ajută să se mențină în formă

Nu am putut să nu o întrebăm pe Cătălina Grama despre cum reușește să-și mențină silueta impecabilă. Astfel, am aflat faptul că silueta de vis are la bază o regulă strică care se pare că face minuni.

„Eu sunt mereu pe fugă și la repetiții, dar nu mănânc mult, mănânc foarte puțin, pentru că știu că la vârsta mea nu mai e la fel. La 20 de ani țineam o cură de slăbire, o dietă și era simplu, dar nu mai e la fel. Acum trebuie să-ți faci un sistem, un stil de viață, nu mai ai cum altfel, nu mai ai nicio șansă dacă nu faci asta, ai pierdut, e foarte greu.”, ne-a mai spus îndrăgita actriță.

VEZI și: Obiceiul care-l ajută pe actorul George Mihăiță să se mențină într-o formă fizică perfectă, la 75 de ani: „Toată viața am făcut așa”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel