Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”
Data publicării:
E pentru prima dată când Laurențiu Reghecampf oferă mai multe detalii cu privire la scandalul în care este implicat cu fosta sa parteneră, Anamaria Prodan.

Zilele trecute a avut loc un nou termen de divorț între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, doar antrenorul și-a făcut prezența și, cu această ocazie, a oferit și mai multe detalii rare cu privire la toate acuzațiile care i-au fost aduse până acum de fosta parteneră de viață.

„În primul rând, este doar un divorț și am impresia că sunt ținut cu forța în această căsnicie, sper ca astăzi să se termine, pentru că e momentul ca fiecare să-și vadă de drumul lui. Este foarte important să se termine cu acest scandal. Eu am câștigat primul proces, iar cea care a făcut apel este Anamaria. Dacă își dorea, eram divorțați deja.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show.

Citește și: Cum este viața lui Laurențiu Reghecampf, după ce a devenit tată pentru a patra oară: „E o perioadă mai dificilă pentru cel mic”

Ce spune despre scandalul cu skijetul

Un alt subiect dezbătut recent în mediul online recent a fost și cel în care impresara îl acuza pe antrenor de faptul că „fură” skijetul familiei, pe care îl folosea exclusiv Bebeto, fiul lor. Astfel, Reghe explică acum de ce și-a dorit să știe că aceste utilaje sunt pe mâini bune, dar și de ce nu a participat la unul dintre cele mai recente evenimente importante din viața băiatului cel mare.

„Cu skijetul e o discuție pe care o aveți degeaba. Atât el, cât și barca sunt pe numele meu. Sunt niște obiecte care sunt înmatriculate, nu se pot folosi de minori sau de persoane care nu au carnet, deci dacă se întâmplă ceva, este responsabilitatea 100% a mea.

Nu am fost invitat și nu mi s-a spus (n.r. să meargă la serbarea lui Bebeto), iar ca să evit un spectacol, încerc să stau departe, ca să-i dau liniște lui Bebeto. Nu mă interesează ce afirmă doamna Prodan. Denigrează foarte mult numele Reghecampf și nu cred că o ajută la nimic.”, a mai spus acesta.

Citește și: Ce plan are Oana Lis, după ce Viorel se va stinge din viața. Vedeta nu va locui singură: „Mă liniștește psihic asta”

De ce nu-l vizitează pe Bebeto

În final, Reghe a vorbit și despre motivul pentru care nu-și vizitează fiul din căsnicia anterioare deloc. Acesta a fost acuzat adesea de impresară de faptul că și-a abandonat băiatul, dar se pare că perspectiva bărbatului este diferită.

„Deocamdată facem divorțul, partajul e un alt proces, care se va întâmpla în viitor. Eu am un program stabilit de judecătorie (n.r. pentru vizita lui Bebeto) și nu l-am folosit, tocmai pentru a nu-i face rău, a nu face scandal, să avem parte de scene de astea, am încercat să stau departe de situație, iar când se va termina, vom clarifica totul în liniște. Sper să se termine, dar nu cred că se termina, pentru Anamaria nu e aici. Nu sunt eu care a depus apelul, ea este și trebuia să fie aici. Vă dați seama că mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut pe Bebeto, nu Anamaria.”, a mai spus el.

VEZI și: Maria Dragomiroiu, la un pas să-și piardă viața: „Când am deschis ochii, în fața mea era un pom”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă




pixel