Adevăratul motiv pentru care Monica Gabor nu a venit în România cu fiica sa, Irina. Ramona Gabor a fost cea care a dat-o de gol
Data publicării:
S-a aflat abia acum. Ramona Gabor a spus adevăratul motiv pentru care sora ei, Monica, nu a venit în România împreună cu fiica ei, Irina.

În urmă cu o lună, mai exact pe 14 iunie, Irina Columbeanu a revenit în țară după șase ani pentru a-și revedea tatăl. Întâlnirea a fost una cu adevărat emoționantă. Irinel Columbeanu a aștepat-o pe fiica sa pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni cu un buchet de flori. Cei doi s-au îmbrățișat, iar fostul milionar a fost vizibil emoționat când a văzut că fiica lui a ajuns o domnișoară în toată firea.

Adevăratul motiv pentru care Monica Gabor nu a venit în România cu fiica sa, Irina. Ramona Gabor a dat-o de gol

Deși mulți se așteptau ca Irina Columbeanu să vină însoțită de mama sa, acest lucru nu s-a întâmplat. Motivul pentru care Monica Gabor nu a venit în țară a fost dezvăluit abia acum de Ramona Gabor. Invitată în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, aceasta a dezvăluit că sora sa nu a putut să călătorească în România pentru că este prinsă cu treabă în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, Ramona Gabor a mărturisit că anul acesta este foarte posibil ca sora sa să ajungă în țară.

„Anul acesta nu a putut să călătorească. Este prinsă acolo, dar cred că va veni foarte curând. Anul acesta cred că ne vom vedea. E frumos când ne reunim. Ultima dată am fost în Dubai toate trei surorile. 

Ne reunim, când vine, întotdeauna eu fiind cea care călătorește mereu e imposibil să nu sar în primul avion și să ne întâlnim, oriunde ar fi”, a spus Ramona Gabor, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America: „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

Irina Columbeanu, susținută de Monica Gabor pentru a-l vizita pe Irinel în România, după 6 ani

Chiar dacă Irina Columbeanu nu a fost însoțită de mama sa, se pare că Monica Gabor a susținut-o extrem de mult pe fiica sa să-și poată revedea tatăl și a ajutat-o să ajungă în țară.

„M-a susținut. Chiar m-a ajutat foarte mult să ajung ajung aici. Este și femeia vieții mele”, mărturisea Irina Columbeanu în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Deși locuiește în America de 6 ani, adolescenta i-a rămas recunoscătoare tatălui ei pentru tot ce a făcut pentru ea. Adolescenta comunică în permanență cu Irinel Columbbeanu prin intermediul platformelor de socializare și chiar îl susține financiar.

„Am întreținut conexiunea prin FaceTime și prin mesaje, suntem foarte apropiați. Da, sunt hostess la un restaurant italian, dau meniuri, fac chestii din astea și fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu și îmi place să lucrez. (...) Enorm de mult (n.r. îi este recunoscătoare tatălui său pentru ce a făcut pentru ea). Nu aș fi existat dacă nu ar fi tatăl meu aici, nu aș fi unde sunt acum, fără el. A sacrificat multe pentru mine și îi mulțumesc, știu prin câte a trecut pentru mine și familia noastră. Cel mai important sfat a fost să nu mă schimb în ce vra lumea să mă schimb, să rămân cum sunt eu, să fiu bună la suflet, generoasă, cum este el, să fiu ca el”, a continuat Irina Columbeanu.

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus „adio”, după 1 an și 3 luni de căsnicie. Adevăratul motiv al despărțirii: „Am decis să punem punct aici relației”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel