Adevăratul motiv pentru care Oana Roman își ascunde părul sub peruci: „Acum fac un tratament”
Data publicării:
Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care a început să poarte peruci tot mai des.

Oana Roman a fost o apariție cameleonică în ultima vreme. Ba blondă, ba brunetă, azi cu părul lung, mâine cu părul scurt. Internăuții au devenit curioși cu privire la motivul pentru care vedeta a început să-și schimbe look-ul atât de des.

Fiica lui Petre Roman spune că e nevoită să poarte peruci din cauză că părul ei natural este extrem de deteriorat. Și, în timp ce maschează problemele estetice, vedeta urmează un tratament care-i va salva podoaba capilară.

 

 „Am părul foarte deteriorat și, până își va reveni, cea mai potrivită soluție sunt perucile. Acum fac un tratament împotriva căderii părului și pentru a recondiționa, dacă se poate spune așa, părul pe care îl am. Și varianta de a purta peruci este cea mai la îndemână pentru mine. Și ca să îmi schimb look-ul foarte des și ca să aștept până ce se va regenera părul meu”, a dezvăluit vedeta pe rețelele de socializare. 

 

Vedeta urmează să se opereze

 

Oana Roman e decisă să își sculpteze trupul pentru a arăta perfect. După ce a slăbit câteva numere bune la haine, fiica lui Petre Roman a rămas cu un complex pe care vrea să-l înlăture.


 
Oana Roman va avea din toamnă o talie de viespe. Vedeta este decisă să treacă printr-o operație chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele. Intervenția va avea loc în toamna acestui an, după cum anunță chiar ea. 

”Eu complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest eu complexe n-am avut”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.
 

În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a explica într-un interviu motivul pentru care a ajuns să aibă nevoie de această intervenție. Se pare că dietele și pierderea dramatică în greutate i-au lăsat semne vizibile pe piele, fiind necesară intervenția medicilor. 

„De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neaparat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea. Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neaparat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am.

E singura la care m-am gândit. Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neaparat.”, a zis Oana Roman pentru Ciao.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Oana Roman  operație  par  peruca 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel