Adevărul despre șamponul nuanțator. Greșeala majoră pe care o fac multe femei. Olga Barcari, avertisment: „Anulează galbenul” / VIDEO
Data publicării:
Olga Barbari ne-a dezvăluit cum ar trebuie îngrijit corect părul vopsit. 

Olga Barbari, hairstylist, a fost invitată în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical, acolo unde a prezentat noile trenduri pentru anul 2024, dar a discutat și despre unele dintre cele mai comune mituri cu privire la anumite produse folosite pe podoaba noastră capilară. Unul dintre acestea spune că șamponul nuanțator ar trebui folosit de toate femeile care sunt vopsite blond, lucru care e total fals, spune specialista.

„Anulează galbenul. Odată la ceva timp, ai putea să pui câteva picături. Noi ce facem? Noi spălăm cu acel șampon albastru, îmi anulează și am cumva un fond de decolorare mai frumos și pot să aplic culoarea. Cel mai bine, și cel mai potrivit și sănătos ar fi ca orice femeie să știe puțină colorometrie și să-și vopsească părul acasă cu produse profesionale, dacă ar putea, acesta ar fi cel mai ok pas pe care ar putea să-l facă.

Șamponul acela depune foarte mulți pigmenți pe firul de păr, îl închide, după aceea trebuie să curățăm părul cu soluții, vrei, nu vrei se subțiază și părul se face mai sensibil, iar ulterior se poate rupe, pentru că nu mai are elasticitate și nu mai are nimic în firul de păr.”, a explicat Olga Barcari, la „Pastila de Frumusețe”.

VEZI și: Ce culori de păr sunt la modă în 2024 și cum alegi nuanța potrivită ție. Olga Barcari, trucuri și sfaturi importante / VIDEO

Îngrijirea părului brunet

De asemenea, chiar dacă părul blond este cunoscut ca fiind cel care are nevoie de o mai mare atenție și îngrijire, Olga Barcari ne mărturisește că și femeile brunete ar trebui să acorde aceeași atenție îngrijirii, întrucât și această culoare este, de fapt, la fel de sensibilă. 

„Cred că în îngrijirea părului blond și brunet ar trebui să aibă aceeași rutină, pentru că de multe ori clientele au senzația că au un păr atât de sănătos, dar el este subțiat, lipsit de viață și dacă vrei să faci o tehnică sau să-ți schimbi puțin culoarea s-ar putea să fie un mare dezastru. Pentru că este negru, asta nu înseamnă că nu ar trebui să fie la fel de hrănit. Părul nu va mai avea strălucire, vitalitate, nu mai are densitate, se subțiază, arată urât, de multe ori poate că se spală femeile un pic mai rar, ceea ce e foarte greșit.”, a continuat ea.

Olga Barcari, secretul unui păr sănătos și perfect

Olga Barcari se bucură de un păr extrem de strălucitor și hidratat, iar stilista ne-a dezvăluit propria rețetă de succes. 

„Părul negru, chiar dacă este culoare închisă, are nevoie de cam aceeași îngrijire. Ai putea să-ți iei o gamă de produse pentru păr vopsit, nu pentru păr decolorat, deși eu folosesc produse foarte hidratante chiar pentru păr blond, chiar dacă se îngrașă părul, dar știu că este foarte hrănit și nu mi se va rupe părul. Eu am un an de zile de când nu m-am tuns deloc, pentru că el nu are nevoie, eu îl hrănesc constant.", ne mai spune ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel