Adevărul despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Prin ce trece actorul: „După tratamentul de la clinică...”
Data publicării:
Alexandru Arșinel se confruntă din nou cu probleme de sănătate.

Alexandru Arșinel are grave probleme de sănătate. În vârstă de 82 de ani, actorul abia se recuperase după o intervenție la inimă. În luna noiembrie 2021, medicii i-au montat un stent și, deși operația a fost un succes și starea sa de sănătate dădea semne de ameliorare, în urmă cu o lună, actorul a început să se simtă tot mai rău. 

„Nu este bine deloc”. Apropiații lui Alexandru Arșinel, noi detalii despre starea de sănătate a actorului: 

„Nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea.
Am suportat multe transformări. Și operașie pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, a declarat Alexandru Arșinel în ultimul interviu acordat în urmă cu mai bine de o lună, pentru impact.ro.

Alexandru Arșinel este tratat într-o clinică privată

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns, în urmă cu câteva zile, din nou, la spital, potrivit FANATIK, care scrie că actorul ar fi în stare critică și că necesită supraveghere permanentă din partea medicilor. Motivul ar fi problemele cardiace cu care acesta se confruntă de câteva luni.  Familia artistului l-ar fi dus pe acesta într-o clinică privată, pentru a primi tratament de specialitate. 

 

Care este starea de sănătate a actorului

Potrivit playtech, copiii lui Alexandru Arșinel au ales să-și trateze tatăl într-o clinică privată și nu i-au lăsat telefonul la el, pentru a nu fi deranjat. Acasă, soția actorului este paralizată și primește tratament constant. 

„Nu este bine deloc. Are dificultăți în vorbire, dar și la coordonare. După tratamentul de la clinică se simte mai bine. El nu-și mai dorește să se tot interneze și să se externeze în spital. Colegii săi de la teatru se interesează des de starea sa de sănătate”, a declarat o sursă din apropierea actorului, pentru Playtech.ro.

A fost operat în luna noiembrie

În noiembrie 2021, Alexandru Arșinel a fost supus unei intervenții medicale de montare a unui stent cardiac.

„Am suportat o operație specială, să zic, de inimă. Un doctor excepțional a reușit să mă aducă mai aproape de viață. Cât a dus inima asta…Am 82 de ani. E o vârstă care trebuie băgată în seamă, nu trebuie neglijată.

Eu cred că am avut multă încredere în inima mea și în inima celor care dădeau mâna cu inima mea. Așa că sper să mai apucăm o întâlnire și să discutăm despre cum a fost, cum s-a umplut timpul de la ultima noastră revedere. Să ne mai vedem. M-am încurajat singur”, a declarat Alexandru Arșinel, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la PRIMA TV.


Alexandru Arșinel: Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă

În urmă cu o lună, Alexandru Arșinel spunea că avea dureri și că mergea la spital regulat.

"Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot", a recunoscut actorul pentru VIVA, în urmă cu o lună. 

Ce spunea Alexandru Arșinel, cu puțin timp în urmă

Actorul a mai vorbit și în trecut despre problemele de sănătate pe care le are și despre greutatea de a se deplasa. Totuși, pe atunci, acesta nu era convins că se va retrage de pe scenă și spera la o însănătoșire.

"Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. A început să mă doară masa musculară, picioarele mai ales. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă.

Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Nu uitați că soția mea este grav bolnavă, este paralizată. Sper că odată cu venirea primăverii ne vom bucura mai mult, mai ales că eu, urmează să fiu decorat de către Mitropolia Municipiului Sucevei cu Crucea Mare și  aștept să se așeze toate ca să dea băiatul meu cel mare o fugă la Suceava, unde voi fi, ca să zic așa, decorat, cu această distincție religioasă.

Cum Dumnezeu? Să mă fac bine și mă veți vedea acolo! Mă veți vedea și cu inițiative personale și cu materiale. Vreau să fac un material retro cu momente pe care le-am lucrat cu Stela de-a lungul a 40 de ani", a declarat Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: arsinel  clinica  inima  sănătate  spital  stent 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

pixel