Adina Butar, Crăciun „românesc” în America: „Aici totul e mult mai comercializat, se sărbătorește mai mult Moș Crăciun” EXCLUSIV
Data publicării:
Adina Butar își deschide sufletul, într-un interviu SPECTACOLA, despre magia Crăciunului, gândurile cu care încheie 2021 și speranțele cu care intră în noul an.

Adina Butar va deveni mamă pentru prima dată! Românca a anunțat că este însărcinată cu un băiețel. Artista și soțul ei, celebrul DJ Markus Schulz, vor deveni părinți în mai puțin de trei luni, iar sărbătorile de iarnă le vor petrece în America. 


SPECTACOLA: Ce a însemnat 2021 pentru tine?

Adina Butar: 2021 a fost un an foarte bun pentru mine, a trecut totuși atât de repede, nu îmi vine să cred că Anul nou este atât de aproape. A fost unul dintre cei mai fericiți ani din viață mea, pentru că am aflat că voi deveni mămică :) ne doream foarte mult și munceam de ceva timp la visul acesta.


SPECTACOLA: Care au fost cele mai mari provocări dar și cele mai mari reușite?

Adina Butar: Sincer cred că exact asta, îndeplinirea visului de a deveni mămică, părinți, a venit cu mici provocări. Noi după nunta care a avut loc în 2019 ne-am pus pe treaba:)  și sincer aveam amândoi impresia că vă veni puțin mai repede decât a venit, că e totul mult mai simplu, însă suflețelul vine doar atunci când își dorește el și când e pregătit, am învățat că nu aveam nimic noi în control și atunci când ne-am pus țoață încrederea și puterea în voia lui Dumnezeu și al universului, atunci când ne-am relaxat și am înțeles, atunci a și venit și ne-a surprins pe amândoi. În iunie/iulie am aflat că sunt însărcinată la exact doi ani după nunta, și a fost cea mai mare bucurie, surpriza și realizare de până acum. 


SPECTACOLA: Cum te pregăteșți pentru sărbătorile din acest an?

Adina Butar: Sărbătorile din acest an le petrecem acasă, aici, în Miami, doar eu cu Markus, fratele lui Markus și  nepoțelul, suntem într-o varianta mai restrânsă anul acesta la fel ca și anul trecut din cauza Pandemiei, În general de Crăciun, ori zburam noi în Romania să petrecem Crăciunul acolo tradițional, ori vin părinții mei aici în Miami. Anul acesta vor veni în februarie martie, când se vă naște Liam. 


SPECTACOLA: Ce reprezintă Crăciunul pentru tine?

Adina Butar: E cea mai frumoasă sărbătoare a anului, în care sărbătorim nașterea domnului Isus Hristos, am crescut în Romania unde tradiția încă se păstrează și se simte din plin aceasta sărbătoare, toți se strâng în jurul focului și al bradului, mama gătește sarmale, bunica aduce cozonacul, se cântă colinde și se sarbatorește în general iubirea, casa și familia, e un moment în care cea mai mare bucurie vine din a dărui, a încercă să faci pe cei pe care îi iubești fericiți; bucuria dăruirii nu se compara cu nimic în lume. Aici, în America, totul e mult mai comercializat, e mai mult așa că în filme, se sărbătorește mai mult Moș Crăciun, și nu se simte tradiția chiar atât de tare cum o simțit atunci când petrecem Crăciunul în Romania, însă noi încercam să o păstrăm și aici. 


SPECTACOLA: Care ar fi cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de sărbătorile de iarnă?

Adina Butar: Cel mai frumos era momentul în care ne strângeam cu toții în jurul bradului pentru masa de Crăciun, în care aveam toată familia unită, probabil cel mai anticipat moment era momentul în care împodobeam bradul împreună cu părinții, pentru că atunci când eram copil bradul se făcea doar în ajunul Crăciunului în data de 24 decembrie și nici o zi înainte, asta îi dădea așa un aer extra special, iar noaptea de Ajun știam că vine mosul pe care îl așteptam și îmi doream de fiecare data să îl întâlnesc așa că nu mă mișcam de lângă brad ceea ce făcea misiunea "moșului"  de a aduce cadourile puțin mai dificila în fiecare an :))) 


SPECTACOLA: Care a fost cel mai special cadou pe care ți l-a adus Moșul vreodată?

Adina Butar: Nu contau neapărat caudourile în sine, cât conta atmosfera și faptul că eram cu toții împreună, asta mi-a rămas în suflet și asta îmi doresc să imprim și eu la rândul meu că viitoare mămică. 


SPECTACOLA: Care sunt gândurile cu care intri în noul an? 

Adina Butar: Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ceea ce mi-a oferit viață până acum, intru cu inima plina de recunostiinta și foarte entuziasmata pentru viitor; și abia aștept să descoper și să trăiesc fiecare moment alaturi de bebelusulul nostru care vine în Martie și de soțul meu Markus, și de părinți care vor fi pentru prima dată bunici și care sunt și ei la rândul lor foarte entuziasmați, fiecare zi e o binecuvântare. 


SPECTACOLA: Un mesaj pentru cititorii Spectacola:

Adina Butar: Le doresc tuturor Sărbători cât mai fericite și liniștite alaturi de familie și de cei dragi și un an Nou plin de speranță și Împliniri. 


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: International
Tagurile articolului: adina butar  America  dj markus schulz  insarcinata  miami 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel