Adina Butar, Crăciun „românesc” în America: „Aici totul e mult mai comercializat, se sărbătorește mai mult Moș Crăciun” EXCLUSIV
Adina Butar își deschide sufletul, într-un interviu SPECTACOLA, despre magia Crăciunului, gândurile cu care încheie 2021 și speranțele cu care intră în noul an.

Adina Butar va deveni mamă pentru prima dată! Românca a anunțat că este însărcinată cu un băiețel. Artista și soțul ei, celebrul DJ Markus Schulz, vor deveni părinți în mai puțin de trei luni, iar sărbătorile de iarnă le vor petrece în America. 


SPECTACOLA: Ce a însemnat 2021 pentru tine?

Adina Butar: 2021 a fost un an foarte bun pentru mine, a trecut totuși atât de repede, nu îmi vine să cred că Anul nou este atât de aproape. A fost unul dintre cei mai fericiți ani din viață mea, pentru că am aflat că voi deveni mămică :) ne doream foarte mult și munceam de ceva timp la visul acesta.


SPECTACOLA: Care au fost cele mai mari provocări dar și cele mai mari reușite?

Adina Butar: Sincer cred că exact asta, îndeplinirea visului de a deveni mămică, părinți, a venit cu mici provocări. Noi după nunta care a avut loc în 2019 ne-am pus pe treaba:)  și sincer aveam amândoi impresia că vă veni puțin mai repede decât a venit, că e totul mult mai simplu, însă suflețelul vine doar atunci când își dorește el și când e pregătit, am învățat că nu aveam nimic noi în control și atunci când ne-am pus țoață încrederea și puterea în voia lui Dumnezeu și al universului, atunci când ne-am relaxat și am înțeles, atunci a și venit și ne-a surprins pe amândoi. În iunie/iulie am aflat că sunt însărcinată la exact doi ani după nunta, și a fost cea mai mare bucurie, surpriza și realizare de până acum. 


SPECTACOLA: Cum te pregăteșți pentru sărbătorile din acest an?

Adina Butar: Sărbătorile din acest an le petrecem acasă, aici, în Miami, doar eu cu Markus, fratele lui Markus și  nepoțelul, suntem într-o varianta mai restrânsă anul acesta la fel ca și anul trecut din cauza Pandemiei, În general de Crăciun, ori zburam noi în Romania să petrecem Crăciunul acolo tradițional, ori vin părinții mei aici în Miami. Anul acesta vor veni în februarie martie, când se vă naște Liam. 


SPECTACOLA: Ce reprezintă Crăciunul pentru tine?

Adina Butar: E cea mai frumoasă sărbătoare a anului, în care sărbătorim nașterea domnului Isus Hristos, am crescut în Romania unde tradiția încă se păstrează și se simte din plin aceasta sărbătoare, toți se strâng în jurul focului și al bradului, mama gătește sarmale, bunica aduce cozonacul, se cântă colinde și se sarbatorește în general iubirea, casa și familia, e un moment în care cea mai mare bucurie vine din a dărui, a încercă să faci pe cei pe care îi iubești fericiți; bucuria dăruirii nu se compara cu nimic în lume. Aici, în America, totul e mult mai comercializat, e mai mult așa că în filme, se sărbătorește mai mult Moș Crăciun, și nu se simte tradiția chiar atât de tare cum o simțit atunci când petrecem Crăciunul în Romania, însă noi încercam să o păstrăm și aici. 


SPECTACOLA: Care ar fi cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de sărbătorile de iarnă?

Adina Butar: Cel mai frumos era momentul în care ne strângeam cu toții în jurul bradului pentru masa de Crăciun, în care aveam toată familia unită, probabil cel mai anticipat moment era momentul în care împodobeam bradul împreună cu părinții, pentru că atunci când eram copil bradul se făcea doar în ajunul Crăciunului în data de 24 decembrie și nici o zi înainte, asta îi dădea așa un aer extra special, iar noaptea de Ajun știam că vine mosul pe care îl așteptam și îmi doream de fiecare data să îl întâlnesc așa că nu mă mișcam de lângă brad ceea ce făcea misiunea "moșului"  de a aduce cadourile puțin mai dificila în fiecare an :))) 


SPECTACOLA: Care a fost cel mai special cadou pe care ți l-a adus Moșul vreodată?

Adina Butar: Nu contau neapărat caudourile în sine, cât conta atmosfera și faptul că eram cu toții împreună, asta mi-a rămas în suflet și asta îmi doresc să imprim și eu la rândul meu că viitoare mămică. 


SPECTACOLA: Care sunt gândurile cu care intri în noul an? 

Adina Butar: Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ceea ce mi-a oferit viață până acum, intru cu inima plina de recunostiinta și foarte entuziasmata pentru viitor; și abia aștept să descoper și să trăiesc fiecare moment alaturi de bebelusulul nostru care vine în Martie și de soțul meu Markus, și de părinți care vor fi pentru prima dată bunici și care sunt și ei la rândul lor foarte entuziasmați, fiecare zi e o binecuvântare. 


SPECTACOLA: Un mesaj pentru cititorii Spectacola:

Adina Butar: Le doresc tuturor Sărbători cât mai fericite și liniștite alaturi de familie și de cei dragi și un an Nou plin de speranță și Împliniri. 

Data: 25 dec 2021, 17:30
Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: International
Tagurile articolului: adina butar  America  dj markus schulz  insarcinata  miami 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...