Adina Buzatu dezvăluie tendințele în modă a anului 2022: Anul acesta este despre culori
Data publicării:
Adina Buzatu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce trebuie să purtăm anul acesta.

Adina Buzatu a dezvăluit care sunt tendințele în modă, după care trebuie să ne ghidăm anul acesta, în exclusivitate, pentru Spectacola. 

"Anul acesta este despre culori. După doi ani de pandemie, culorile vin sa ne aducă optimism și sa ne îmbunătățească starea de spirit. Asa cum știm, Institutul Pantone a votat culoarea anului 2022 ca fiind Very Peri, o nuanță de albastru periwinkle cu un subton de roșu violet. Iar pe lângă această culoare care inspiră creativitate, avem și alte opțiuni cromatice care ne vor pigmenta ținutele în acest an. Vorbim despre galben solar, verde lime, oranj, verde smarald, mov vibrant, dar și alb și culoarea untului.", a declarat Adina Buzatu, pentru Spectacola.

Ce materiale purtăm în anul 2022

"Rămân în continuare apreciate materialele naturale și cele sustenabile. Inul, bumbacul și vâscoza sunt potrivite pentru sezonul cald, dar și lâna care este un termoizolant excepțional și păstrează răcoarea. Acum sunt la modă țesăturile din lână pură virgină merinos extrafina în amestec cu in și mătase naturala care au aspectul acela rafinat și colonial al inului, sunt fine ca mătasea, dar nu se șifonează datorită conținutul mare de lână. În linia TRENDS avem zeci de culori de la verde la roz pudrat, cărămiziu pudrat, turcoaz, din care să alegeți. Denimul, de asemenea, rămâne o opțiune constantă pentru stilul urban.", a mai dezvăluit aceasta. 

Cum accesorizăm corect o ținută

Adina Buzatu spune că atunci când vine vorba de accesorizare, bărbații nu trebuie să se ghideze după tendințe, ci după stil.

"Regulile de accesorizare țin de stil, nu de tendințe. Bărbații nu mai asortează cureaua la pantofi. Cureaua nu mai este deloc la modă. În schimb, se poartă bretelele late din mătase, chiar și la ținutele de ceremonie. Acestea se pot purta cu un brâu lat din mătase, deasupra. Se poartă batista de buzunar din mătase la blazer și se poate renunța la cravată sau papion chiar și în ținutele de ceremonie. Pantofii se poarta în aceeași nuanță cu pantalonii, în stilul total look, pentru a crea un efect de alungire și subțiere a siluetei, sau, din contra, în contrast.", a mai spus Adina Buzatu.

Ce piese vestimentare rămân actuale sezonul acesta

"Pantalonii evazați revin în actualitate, jacheta varsity este o piesa de luat în calcul iar tricourile polo primesc un nou look, cu nasturi până jos, un model hibrid inspirat din cardigan. 

În moda de stradă pentru bărbați se remarcă imprimeul camuflaj și cămășile cu carouri mari în stilul lumberjack. Pentru cei mai rafinați, mocasinii cu ciucuri, șortul chino, costumele din in în tonuri pastel sunt în topul preferințelor.", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adina buzatu  ce purtam sezonul asta  stil  stil 2022  tendinte  vestimentatie 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel