Adina Buzatu ne-a dezvăluit secretul siluetei perfecte. Nu slăbitul, ci redistribuirea greutății este cheia: „Arăt de parcă am dat jos opt kilograme” /EXCLUSIV
Data publicării:
Adina Buzatu a spus, pentru Spectacola, secretul siluetei sale. Care este programul de sport al vedetei.

Adina Buzatu este o celebră creatoare de modă care se poate mândri cu un trend cu aproape 20 de ani de istorie. Ea a pus bazele unei afaceri care bucură peste 30.000 de clienți loiali. Cu atât mai mult , vedeta ne-a acordat un interviu în care ne-a povestit ce a mai făcut în ultimul timp și cum mai arată viața ei.

Vezi și: Adina Buzatu, schimbare radicală de look: „Nu m-a durut absolut deloc”. La ce intervenții a apelat vedeta

Vezi și: Ce culori trebuie să eviți vara. Adina Buzatu: „Nu vă spun să purtați unele extravagante, dar...”

Este foarte ocupată

Vedeta ne-a răspuns într-o zi foarte aglomerată pentru ea, fiind ocupată până de cu seara. Probabil pentru a se reîmprospăta, Adina Buzatu a fost prezentă la Festivalul de Operă de la Verona, fiind cea de-a 100-a ediție a acestui festival. Cu toate acestea, ea se va întoarce repede doarece agenda încărcată de acasă nu îi permite foarte mult timp liber. 

„Am fost la Observator dimineață, am o filmare puțin mai târziu, sunt ocupată până diseară, cam asta e astăzi. Mâine, în schimb, plec la Verona pentru Festivalul de Operă. Mă întorc repede pentru că am foarte multă treabă la magazin.”, a mai zis Adina, pentru Spectacola.

Vezi și: Adina Buzatu, critici după sinuciderea lui Stephan Pelger. Ce a scos-o din sărite pe vedetă: "S-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu"

Vezi și: Adina Buzatu, momente dificile, la primele ore ale dimineții. Vedeta și-a găsit mașina vandalizată: „Am crezut că au turnat cu acid pe ea”

Cum și-a redistribuit greutatea

Vedeta este un exemplu pentru multe doamne care doresc o siluetă cât mai în formă și de invidiat. Tocmai, pentru a împărtăși cu cititorii noștri variate metode ale celebrităților de a se menține în formă, am întrebat-o pe Adina Buzatu care este secretul său, iar protagonista ne-a oferit toate detaliile. Ea are grijă la ce mănâncă, deși recunoaște că este o pofticioasă. În acest proces ea a fost susținută de un medic nutriționist, dar și de o antrenoare cunoscută.

„Am multă grijă la ce mănânc. Lucrez cu doamna Doctor  Andra Balcangiu. Am ascultat-o și am realizat că, mâncând mai mult, slăbesc, dar sunt atentă la ce mănânc, mai ales că sunt o persoană pofticioasă. Nu pot ține diete stricte, nici nu-mi doresc acest lucru. Mâncatul este una dintre bucuriile vieții în general și nu vreau să fiu restricționată, să nu am voie să mănânc nimic. Nu-s genul care să bea apă plată cu lămâie pe post de mâncare. M-a învățat să mănânc cantitativ mai mult, dar mai inteligent și atunci am slăbit destul de bine. Am slăbit un kilogram, dar greutatea s-a redistribuit și arăt de parcă am slăbit opt kilograme. M-am subțiat două măsuri jumătate în ultimele trei luni. Am mai multă musculatură. Acestea le-am reușit cu acest nutriționist, care este și medic.”, a spus Adina Buzatu, în exclusivitate, pentru Spectacola.

Vezi și: Adina Buzatu, în scandal cu Lino Golden. De la ce a pornit totul: „Ce educație ai primit acasă?!”

Pe lângă nutriția de care are grijă, vedeta este preocupată și de condiția fizică, frecventând de mai multe ori pe săptămână sala de sport.

„Fac sport. Merg la bodytailor de trei ori pe săptămână. Fac pilates acolo. O dată sau de două ori pe săptămână fac sală, iar de alte două ori aerobic cu Luminita Niculescu.”, ne-a mai spus vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: adina buzatu  dietă  luminita niculescu  nutritie  sala  sport 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel