Adina Halas, o gurmandă cu silueta de invidiat. Care este secretul ei: „Am câteva trucuri”
Data publicării:
Adina Halas dezvăluie metoda pentru o siluetă de invidiat. Cum reușește vedeta să se mențină la 43 de ani.

Adina Halas se poate lăuda cu o siluetă extraordinară, având în vedere că diva are 43 de ani și arată impecabil. Stilul de viață sănătos, dar și atitudinea potrivită, o fac pe Adina să nu îmbătrânească mai deloc. Aceasta dezvăluie secretul cu ocazia unui interviu. Aflați ce pune pe masă Adina pentru un stil de viață de invidiat.

Metoda ei pentru o siluetă de invidiat

În primul rând, vedeta recunoaște că este o gurmandă, deja sunând bine planul său de nutriție pentru silueta de invidiat. Dar, cu toate acestea, diva spune că are un program foarte bine pus la punct care implică mâncatul puțin în cursul săptămânii și recuperatul în timpul weekend-ului sau când este plecată prin vacanțe.

„Este un lucru de care trebuie să am grijă constant. Eu sunt, recunosc, o gurmandă și o pofticioasă, mi s-ar părea greșit să ajung într-un loc, uite, cum este Portugalia, spre exemplu, și să fiu la dietă. Așa că am câteva trucuri: nu mănânc foarte mult atunci când nu sunt în vacanțe sau în timpul săptămânii și aleg să mă răsfăț în weekenduri sau atunci când sunt plecată. Și echilibrul acesta se vede, e ok.”, a spus Adina pentru Impact.

Are parte de susținerea soțului

Vedeta datorează multe și soțului său, Lucian, cu care este împreună de mult timp. Amândoi au o căsnicie trainică. Faptul că este pe drumuri nu scoate la iveală un impediment neapărat, însă, Adina, recunoaște că nu poate pleca prea mult timp de lângă fiul său. Aceasta are un plan bine stabilit și în acest sens.

„Lucian este un tată absolut minunat, m-a ajutat din prima secundă în care a apărut fiul nostru pe lume și cred că este impropriu spus m-a ajutat, pentru că este copilul amândurora și a făcut ceea ce este normal să facă un tată, a preluat din aceste responsabilități. Nu pot să spun că este stresat atunci când plec, noi mai avem un ajutor încă de când Serghei avea 2 ani și jumătate și m-am întors la activitățile mele. Serghei o are și pe cea de-a treia bunică, pe bona lui de peste nouă ani. Deci, are practic trei bunici, e prințișorul, e domnul Goe practic. Atunci când plec, nu plec perioade foarte lungi de timp, dacă plec fără Serghei, plec, nu știu, maxim o săptămână și nu plec în fiecare lună câte o săptămână. Asta este o regulă de la care nu mă abat niciodată. Mai am plecări și cu copilul, mă mai întorc, mai stau 2-3 săptămâni, plec patru zile și așa mai departe.”, a mai punctat Adina pentru Impact.

 

Vezi și: Carmen Brumă și Adina Halas, secretul prieteniei de-o viață: „Se întâmplă tot felul de lucruri”

Vezi și: Adina Halas este în doliu: „Va rămâne veșnic prinsă de sufletul meu”

Vezi și: Vedete care au câștigat lupta cu kilogramele. Au dezvăluit dietele cu care au slăbit

Vezi și: “Bravo, ai stil ! Celebrities” se apropie de final. Cine e vedeta care va pleca acasă cu 100.000 de lei

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: adina halas  silueta  sport  vacante  vara 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel