Adina Halas, secretul siluetei de vis: „Nu mă simt restricționată”. Lista alimentelor la care a renunțat complet / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Adina Halas ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre trucurile care o ajută să se mențină în formă.

Adina Halas arată impecabil, la vârsta de 43 de ani. Vedeta, care este și mămică, și-a creat un stil de viață extrem de curat și sănătos, prin care să țină departe kilogramele și să arate așa cum își dorește. Chiar dacă este conștientă de faptul că uneori mai cedează și în fața micilor tentații, aceasta este într-o proporție extrem de mare atentă la tot ceea ce pune în farfurie. În exclusivitate pentru Spectacola, Adina Halas ne-a dezvăluit pe larg cum își menține silueta, care sunt alimentele de care se ferește, dar și ce alte principii respectă, când vine vorba de un stil de viață sănătos.

„Nu există siluetă perfectă sau secrete. Sunt câteva lucruri pe care le fac în mod constant, câteodată o mai iau pe câte o potecuță și mă întorc înapoi pe drumul drept, dar regulile de bază pentru a mă simți bine în corpul meu sunt cele pe care le știe, cu siguranță, toată lumea. În primul rând, o dietă bine pusă la punct, apoi o hidratare corespunzătoare, am grijă zilnic să beau o cantitate suficientă de apă și un somn de calitate, pentru că dacă el nu e de calitate, atunci și pofta noastră pentru alimentele dulci sau pentru carbohidrați vor fi mai greu de ținut în frâu și este mai posibil să ne aruncăm în prima gogoașă care ne face cu ochiul.”, a declarat Adina Halas, în exclusivitate pentru Spectacola.

„Nu mă simt restricționată în niciun fel”

Chiar dacă uneori mai faci și mici greșeli, atunci când vine vorba de planul alimentar, vedeta spune că toate deciziile trebuie să fie asumate, astfel încât să le conștientizezi și să nu le repeți la nesfârșit. Acesta este unul dintre trucurile care o ajută pe blondină să-și țină kilogramele în frâu, dar și să mănânce ce-și dorește, moderat.

„Este ok să mănânci și dulciuri din când în când, cu condiția ca această alegere să fie una asumată și nu să fie baza alimentației tale și să te conducă. În ceea ce privește alimentația, am grijă să îmi țin proteinele sus, mănânc legume, lucruri care se încadrează la o dietă sănătoasă, pește, fructe de mare, cam tot ce recomandă nutriționiștii, asta se întâmplă în proporție de 80%. Îmi fac și poftele uneori, dar care sunt asumate, mai ales când este ziua cuiva de naștere, sunt în vacanță sau simt să mă răsfăț culinar și aleg să mănânc ceva dulce. Nu mă simt restricționată în niciun fel, iar asta mă ajută să am o dietă corectă.”, ne-a mai spus ea.

Sportul, nelipsit din viața sa

Nu doar alimentația o ajută să se mențină fit, ci și sportul, pe care Adina Halas îl integrează aproape în fiecare zi din viața sa, sub diferite forme.

„Eu fac și antrenamente de tip crossfit de mulți ani, câteodată am mai multe pe săptămână, alteori am pauze destul de lungi, dar cam acesta e antrenamentul meu principal. Atunci când nu fac asta, încerc să compensez cu foarte mulți pași, fac cycling sau chiar îmi iau coarda și fac un antrenament cu ea.”, a continuat aceasta.

Alimentele la care a renunțat complet

Există totuși și o listă de alimente la care vedeta a renunțat complet, de dragul siluetei ideale.

„Există alimente pe care le evit sau le mănânc extrem de rar, în cantitate mică, iar aceștia ar fi carbohidrații simpli, adică tot cu zahăr, prăjituri, ciocolată și tot așa. Nu prea mănânc nimic care conține zahăr, încerc să-l evit, chiar dacă știu că el se ascunde în diverse forme, în diferite preparate. De regulă, citesc atent etichetele, dar, conștient vorbind, îl evit. La câteva săptămâni sau luni îmi mai fac câte o poftă și mănânc dulce. Am redus foarte mult și glutenul din alimentație și beau alcool foarte, foarte rar.”, a declarat Adina Halas în exclusivitate pentru Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adina halas  alimente  dietă  silueta 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel