Adrian Brâncoveanu a plecat de urgență în Israel. De ce a luat iubitul Andreei Marin această decizie: „A stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă”
Data publicării:
Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, a plecat de urgență în Israel. 

În urmă cu o lună, Adrian Brâncoveanu a fost numit, în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel, lucrând așadar, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Astfel, chiar la începutul războiului, iubitul Andreei Marin a fost nevoit să meargă de urgență în Israel, pentru a ajuta cetățenii români. 

Adrian Brâncoveanu a plecat de urgență în Israel

Andreea Marin recunoaște că este mândră de iubitul său, care a plecat în plin război să-și îndeplinească îndatoririle față de cei care se află în zona de război. 

„Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România. Am fost tare emoționată, când m-a sunat într-o zi.

O mamă aflată în aeroport lângă el, a cerut să vorbească puțin cu mine, spunându-mi cu lacrimi în glas că soțul ei este în scaunul cu rotile, avea copiii mici alături și că ne mulțumește – eu neavând niciun merit…

Și se bucură că am un om atât de bun alături de mine, căci nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă, sănătoși. Fiind printre sute de oameni cu istorii diverse, emoționante, atâtea zile la rând, a trăit o experiență greu de uitat… De altfel, nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el.”, a mărturisit vedeta pentru Viva. 

Cum s-au întâlnit cei doi

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin vorbea despre momentul în care și-a întâlnit sufletul pereche. Cei doi s-au văzut total întâmplător și, dacă prima dată, nu și-au dat importanță, a doua oară când s-au regăsit, chimia a fost extrem de vizibilă.

„Întâlnirea cu Adrian, de exemplu (n.r. este un miracol). Nu cred că e ușor să cunoști un om bun și potrivit ție, în ziua de azi. Întâlnirea din avion nu a fost o întâlnire. Noi ne-am amintit mult după ce ne-am cunoscut cu adevărat. A fost o întâmplare. Nici nu eram sigură că e același om, însă el mi-a confirmat că am trecut unul pe lângă celălalt în avion și pe atunci viețile noastre aveau un alt curs, nu se punea problema să fim unul pentru celălalt.”, a dezvăluit Andreea Marin la Antena Stars.

„În căsătorie am crezut mereu”

„Eu am crezut mereu în dragoste. Eu sunt un om foarte optimist și cred în mine și în miracolele vieții. Am trecut prin momente grele, dar oamenii nu sunt l fel. În căsătorie am crezut mereu. Una e să nu ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să nu crezi într-o instituție. La vârsta mea nu mai este necesară. Am trecut prin multe, nu este ceva ce ne va ține legați. În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai îndreptați către interese care, în loc să-i unească, mai mult îi dezbină.”, a continuat ea.

Citește și: Procedura care l-a ajutat pe Bursucu să slăbească 23 de kilograme, înainte de nuntă: "Viața ta se schimbă..." Unde va merge în luna de miere, alături de soție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   adrian brancoveanu  Andreea Marin  israel  război 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor




pixel