Adrian „Elicopter de luptă”, prins beat la volan, după ce a fugit de poliție. Fratele lui a fost arestat pentru ultraj
Data actualizării:
Data publicării:
Adrian „Elicopter de luptă”, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de la noi din țară, ar fi fost prins beat la volan. Mai mult decât atât, tânărul ar fi încercat să scape de oamenii legii, iar polițiștii au pornit pe urmele sale. Fratele lui ar fi fost și el implicat și se află în arest preventiv pentru ultraj. 

Adrian Dumitru, cunoscut ca Adrian „Elicopter de luptă” în mediul online, se confruntă cu probleme extrem de grave! Tânărul s-ar fi urcat beat la volan și  ar fi încercat să scape de polițiști. În plus, implicați ar fi și fratele acestuia, iubita sa, dar și celebra influenceriță Iorga, iubita lui Adrian. 

După ce oamenii legii i-ar fi făcut semn să oprească, Adrian Dumitru nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, astfel că aceștia au pornit pe urmele sale. În mașină se mai aflau trei persoane, alături de care influencerul ar fi coborât din mașină și ar fi încercat să fugă. Polițiștii i-au prins și au fost nevoiți să îl încătușeze pe Adrian „Elicopter de luptă” pentru că tânărul s-ar fi împotrivit, conform Ziarul Argeşul.

Adrian Elicopter de luptă, urmărit de Poliție. Iorga este și ea implicată

„Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului în cauză, efectuând în mai multe rânduri somaţii şi circulând cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, fără ca persoana care conducea autoturismul să se supună somaţiei de a opri. Astfel, autoturismul în cauză a pătruns pe strada Făgăraş, în apropierea unei unităţi de învăţământ, unde patru persoane, respectiv doi bărbaţi şi două femei, au coborât, fugind de lângă autoturismul în cauză", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Te-ar putea interesa și: Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Fratele său a fost arestat preventiv

De asemenea, fratele lui Adrian „Elicopter de luptă” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de ultraj.  Se pare că bărbatul ar fi adresat injurii și chiar i-ar fi amenințat pe polițiști. Alături de cei doi au fost duse la secția de poliție și iubitele acestora, fiind și ele implicate și încercând să fugă de oamenii legii, atunci când aceștia au încercat să  oprească mașina. 

„În timp ce tânărul de 22 de ani era condus către autospeciala de poliţie, al doilea bărbat, respectiv cel care anterior fusese observat coborând de pe locul dreapta faţă al autoturismului, s-a apropiat (...) şi a adresat injurii şi ameninţări celor doi poliţişti, pentru a-l lăsa să plece pe tânărul de 22 de ani. Al doilea bărbat, identificat ulterior ca fiind un bărbat de 28 de ani, tot din Budeasa, a fost somat să înceteze, dar nu s-a conformat, fiind efectuată şi imobilizarea acestuia”, a precizat poliția.

Te-ar putea interesa și: Academia de Poliție aruncă bomba după ce Adrian Elicopter de Luptă a fost exmatriculat!

În luna august a acestui an, Adrian Dumitru a fost exmatriculat din cadrul  Academiei de Poliție, eveniment marcat de un întreg scandal în mediul online, după ce influencerul a decis să facă mai multe dezvăluiri controversate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video




pixel