Adrian Elicopter de Luptă tună și fulgeră, la o lună după ce a fost exmatriculat de la Academia de Poliție: „Mă gândesc să acționez în instanță asupra deciziei”
Data actualizării:
Data publicării:
Adrian Elicopter de Luptă, pe numele său real Adrian Dumitru, a venit cu o nouă reacție, la o lună după ce a fost exmatriculat de la Academia de Poliție.

În urmă cu aproape o lună, Adrian Elicopter de Luptă, pe numele său real Adrian Dumitru, anunța că a fost exmatriculat de la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București, chiar în ultimul an. Totul a început pe 17 noiembrie 2023, atunci când Adrian Elicopter de Luptă a postat un videoclip în care a vorbit despre problemele din Academia de Poliție și despre mâncarea primită. Acum, tânărul a postat un nou mesaj în mediul online.

„Din partea Academiei de Poliție nu a fost recunsocută nicio vină. 150 de studenți au făcut toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat la aceleași săli de mese din interiorul campuslui universitar. Subiectul ar fi fost foarte ușor mușamalizat dacă nu vorbeam despre el, exact ca în alte cazuri în care studenții au ales să împărtășească opinii publice despre situația din instituție. Eu am avut avantajul că aveam urmăritori și putea ajunge mai repede mesajul la oameni, față de colegii sau colegele mele care nu se puteau bucura de acest lucru. Ca să înțelegeți, oricine alege să vorbească despre astfel de probleme va fi judecat pentru că a ales să o facă, va fi consemnat pe o perioadă de câteva săptămâni și amenințat cu exmatricularea. Motivul pentru care își permit să facă aceste nedreptăți, din perspectiva lor, este că în regulamentul academiei se specifică «să fii loial instituției», așadar să nu vorbești de niciun aspect negativ în spațiul public”, a spus Adrian Elicopter de Luptă, pe contul său de YouTube.

Te-ar putea interesa și: Accident grav în timpul filmării unei scene din filmul „Cursa”. Anunțul făcut de Codin Maticiuc: „Implicate și vătămate au fost 3 persoane”

Ulterior, după ce a postat videoclipul în mediul online Adrian Elicopter de Luptă a ajuns la Academia de Poliție. „Am auzit tot felul de lucruri încă de când eram acasă, că vor să mă exmatriculeze, că încep și caută un motiv pentru a o face și că voi avea de suferit când revin acolo. Nu mă speria gândul, pentru că am făcut totul neavând nimic de câștigat. Gestul era unul asumat”, a precizat Adrian Elicopter de Luptă.

Adrian Elicopter de Luptă tună și fulgeră, la o lună după ce a fost exmatriculat de la Academia de Poliție: „Mă gândesc să acționez în instanță asupra deciziei”

Din cauza filmărilor de la Buzz House, tânărul a adunat foarte multe absențe, acesta fiind un alt motiv care a dus la exmatriculare lui. Acum, Adrian Elicopter de Luptă se gândește să acționeze în instanță.

„Trebuia să filmăm pentru Buzz House, filmul pe care l-am făcut împreună cu prietenii mei, cu băieții, cu fetele, cu cine a fost acolo, cu Selly. A venit momentul în care trebuie să filmăm. (...) Mă aflam în stagiul de practică în acele săptămâni și, automat, trebuie să îmi fac programul astfel încât să mă prezint și la practică, dar și la filmări. Am setat zilele mele atfel încât să nu coincidă cu stagiul de practică, să mă pot duce atât la practică, cât și la filmări, cu toate că era un program foarte dificil. 12 ore eram la filmări și după, fără nicio pauză, mergeam 12 ore la practică. Terminam practica și mai aveam 12 ore de filmări, deci 36 de ore ba filmam, ba eram la practică. (...)

La un moment dat, din cauza unei zile în care a plouat, s-au decalat cu totul filmările. Datele pentru filmare coincideau cu stagiul meu de practică. (...) Eu nu plecam de dragul de a pleca, știam că vor să mă exmatriculeze. Orice s-ar fi întâmplat, ei mă exmatriculau. Totuși, cunoșteam faptul că preavizul este o decizie ilegală pe care au luat-o. Eu unul mă gândeam să dau în judecată, să acționez în instanță asupra deciziei, încă mă gândesc. Nu știu ce să fac. Nu am fost sancționat niciodată. Mi se pare ilogic să nu fiu sancționat 4 ani de zile și după 4 ani să fiu în preaviz. Nu am avut avertisment, nu am avut mustrare. S-a dus direct la preaviz. Exmatricularea a survenit în urma preavizului respectiv. Preavizul este ilegal, exmatricularea este ilegală pentru că a survenit în urma preavizului”, a mai spus Adrian Elicopter de Luptă.

Te-ar putea interesa și: Cel mai tare comentariu după ce Adrian Elicopter de Luptă a fost exmatriculat de la Academia de Poliție

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel