Adrian Minune a plecat cu portbagajul plin de bani de la un eveniment. Cum s-a îmbogățit artistul peste noapte
Data publicării:
Adrian Minune a povestit mai multe întâmplări și experiențe din viața sa de artist.

Adrian Minune este unul dintre cei mai iubiți maneliști din toate timpurile, acesta făcându-se remarcat pentru vocea sa în urmă cu mulți ani de zile și rămânând actual până în ziua de astăzi. Acest lucru impune și un tarif pe măsură, dar și mulți fani care abia așteaptă ca artistul să vină la propriul lor eveniment privat. Tocmai din acest motiv, averea pe care a strâns-o artistul până acum este, cel mai probabil, una impresionantă, întrucât acesta recunoaște că au fost evenimente de la care a plecat cu portbagajul plin de bani. 

„Da (n.r. a plecat cu un portbagaj plin de bani) , în 2000, în Las Vegas. Altă dată mi s-a zis „Piticule, să văd cât poți să cânți, atâția bani o să-ți dau” și m-am pus la mintea lui. Am cântat de la 22:00 până a doua zi la 12:00, colegii mei nu au cântat deloc care mai erau acolo. Îmi dădea bancnote de 10.000 de lei. Foarte mulți bani.”, a declarat Adrian Minuni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Sorin Pușcașu, acuzații dure împotriva lui Zanni: „Ești egal cu zero. Ai grijă pe cine acuzi, că s-ar putea să se întoarcă”

Adrian Minune, nuntă cu 1200 de invitați

Adrian Minune și-a adus aminte și de cel mai important eveniment din viața sa, când au fost prezenți la petrece nici mai mulți, nici mai puțini de 1200 de oameni. Din acest motiv, artistul spune că a fost nevoit să așeze mesele atât în interiorul localului, cât și pe terase, acolo unde performa altă trupă muzicală, pentru ca toți să aibă parte de confort. Același lucru se va repeta și la nunta fiicei sale, spune artistul.

„Eu am avut 1200 de invitați la nuntă, cu două rânduri de formații. Dumnezeu să-l ierte pe nașul meu, a ținut piept la toată lumea acolo, nu aveai cum să-i vezi pe toți. La un moment dat am urcat pe scenă și le-am spus să se ridice să danseze și ei așa cum pot, erau unul lângă altul. Scena am umplut-o cu mese, scaune. La Adriana vor fi cu noroc doar 1200.”, a mai spus Adrian Minune. 

Citește și: Ana Bodea, actrița din „Lia”, cu ochii în lacrimi: „Mă emoționez foarte tare când vorbesc despre el”

Cum se simte Adrian Minune, după ce s-a operat

Recent, Adrian Minune a trecut printr-o schimbare majoră, după ce acesta a decis să-și facă operație de micșorare a stomacului. Astfel, solistul spune că se simte din nou bine în pielea sa, că hainele se așează mult mai frumos, dar și că nu vrea să se oprească aici. Artistul nu și-a reînnoit încă garderoba, întrucât speră să mai dea jos câteva kilograme bune, pentru a atinge silueta ideală.

„Mă simt foarte bine în pielea mea acum, înainte să mă operez mă îngrășasem enorm, nu-mi plăcea ce vedeam în oglindă. Când ieși din casă, trebuie să fii țiplă. Cămașa asta e făcută în 2021 și e largă pe mine. Nu am investit în haine, pentru că mai trebuie să slăbesc. Încet, încet îmi comand.”, a mai spus acesta.

Te-ar putea interesa și: TĂTUȚU' se întoarce! Filmările pentru un nou serial vor începe în curând. Surpriza de proporții pentru fanii serialului Clanul

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”




pixel