Adrian Minune, bântuit de fantome în propriul apartament: „A venit tatăl lui Cati din morți, a tras pătura de pe mine”
Data publicării:
Adrian Minune a fost invitat în podcastul realizat de Bursucu, unde a povestit o întâmplare incredibilă, de pe vremea în care a fost bântuit de fantome. Cântărețul de manele a povestit prin ce lucruri paranormale a fost nevoit să treacă atât el, cât și soția sa, Cati Simionescu.

În urmă cu mai mulți ani, Adrian Minune a trecut printr-un adevărat coșmar. Și-a cumpărat un apartament și s-a mutat împreună cu soția sa, Cati Simionescu. La început totul părea să fie frumos, însă în scurt timp au început să se întâmple lucruri paranormale. Invitat în podcastul realizat de Bursucu, cântărețul de manele a povestit prin ce a fost nevoit să treacă în urmă cu aproximativ 30 de ani, pe vremea când începea să devin celebru. Adrian Minune a mărturisit că locuința în care s-a mutat cu soția sa era bântuită. Deși locuiau la etajul trei, Cati Simionescu a văzut într-o zi trei copiii care stăteau la geam, în exteriorul apartamentului, care râdeau la ea.

„Prima oară am stat la o mătușă, după am stat cu chirie și stăteam în casă cu proprietarii. După aceea ne-am luat apartament cu strigoi, cu stafii. Eu nu am crezut în astea. Cineva s-a omorât acolo. Ăsta este adevărul. Au fost semne. Și eu am văzut unele semne. Am avut ghinion să cumpăr apartamentul ăla. (...) După foarte multe semne au venit niște strigoi prin casă. Se mișcau lucruri prin casă, noi stăteam la etajul trei . Cati gătea și doi copii erau pe exterior la geam și râdeau la Cati. Nu am văzut eu, Cati mi-a spus” a mărturisit Adrian Minune în podcastul realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Majda, pe mâinile medicului chirurg estetician, Dana Miricioiu. La ce intervenție a apelat vedeta: „Imediat după operație m-am întors la treabă”

Adrian Minune, bântuit de fantome în propriul apartament

Acesta nu a fost singurul eveniment paranormal prin care a fost nevoită să treacă familia lui Adrian Minune. Atunci când mama sa a venit să-i viziteze, un bărbat necunoscut a apărut la ușa lor. Mama lui Adrian i-a spus să aștepte, pentru a pune ceva pe ea, și când s-a întors, bărbatul nu mai era în ușă. Apoi l-a văzut în casă, când s-a lungit în pat. Când Adrian Minune a ajuns acasă, a închis ușa bibliotecii unde își țineau banii și când a intrat în bucătărie să mănânce ușa a căzut jos, cu tot cu balamale.

„După a dormit mami la mine și a sunat cineva la sonerie. A deschis și l-a văzut pe unul cu pălărie și cu parpalac negru. Mami a zis să stea, ca să pună ceva pe ea și când s-a întors nu mai era în ușă. Apoi l-a văzut în casă, când mami s-a lungit în pat. Eu când am ajuns acasă, cum erau bibliotecile înainte – era o ușă unde puneai banii și închideai cu o cheiță. Am închis cu cheia unde am pus banii și când am intrat în bucătărie să mănânc a căzut ușa jos, cu tot cu balamale” a spus Adrian Minune.

Te-ar putea interesa și: Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce a găsit o grenadă în fața casei: „Suntem șocați. Putea să se întâmple o nenorocire”

„A venit tatăl lui Cati din morți, a tras pătura de pe mine”

Semnele că ceva anormal se întâmplă în locuință au continuat să apară. Cel mai înfiorător moment a fost atunci când tatăl lui Cati a apărut din morți. Într-o noapte, în timp ce Adrian Minune dormea alături de Cati, pătura a fost trasă de pe el și a apărut în fața soției sale. După ce s-a mutat la bunica sa, cântărețul de manele s-a întâlnit cu proprietarul care îi vânduse apartamentul, care l-a întrebat dacă a observat ceva neobișnuit în casă. Adrian Minune a aflat atunci că socrul proprietarului se spânzurase în apartament.

„Ce a pus capac a fost când a venit tatăl lui Cati din morți, când eu dormeam cu ea în pat, a tras pătura de pe mine jos și i-a spus lui Cati «Spune-i că am venit și ca semn am tras pătura după el. E jos, la capul patului». Ce preot să mai chem când mi-a zis Cati «Uite, a venit tata», când eu știam că tatăl ei e mort, a murit de când era mică. Atunci am coborât jos, l-am văzut pe unul cu telefonul. I-am zis «Vrei cheia asta să îmi dai telefonul?» și a zis «Tu glumești cu mine?».

Mi-a dat telefonul și am format un număr. Ne-am mutat la Ștefănești, la bunica din partea mamei, că nu mai aveam unde. Acolo nu aveam semnal, trebuia să stau în vie, cu telefonul sus. După aceea m-am văzut cu proprietarul care mi-a vândut apartamentul și m-a întrebat «Tu nu ai văzut nimic pe acolo prin casă?», eu l-am întrebat «Ce să văd?» și mi-a zis «Nu ți s-a întâmplat nimic dubios? N-ai avut stafii?». Abia atunci m-am speriat. Am aflat de la el că s-a spânzurat socrul lui în casă. Când cineva se sinucide nu pleacă imediat în Rai sau iad. A rămas cu noi în casă” a mai precizat Adrian Minune în podcastul realizat de Bursucu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel