Adrian Minune, mărturisiri în lacrimi despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat soția sa: „Mi-a fost frică că o pierd”
Data publicării:
Adrian Minune a fost invitat în podcastul realizat de Bursucu, unde a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat soția sa, Cati Simionescu.

Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, a avut parte de una dintre cele mai grele perioade din viața sa în urmă cu aproape trei ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Lucrurile au fost extrem de grave, iar soția cântărețului de manele a fost la un pas de a-și pierde viața. Din fericire, a mers imediat la una dintre cele mai bune clinici din Turcia, unde medicii i-au salvat viața. Invitat în podcastul realizat de Bursucu, Adrian Minune a mărturisit prin ce a trecut în acele clipe, dar și cum s-a întâmplat totul.

Adrian Minune, mărturisiri în lacrimi despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat soția sa: „Mi-a fost frică că o pierd”

Cântărețul de manele a simțit că îi fuge pământul de sub picioare în momentul în care a soția sa a avut probleme de sănătate. Deși i-a fost frică că o va pierde, și-a păstrat credința în Dumnezeu.

„Mi-a fost frică că o pierd, dar nu mi-ai pierdut speranța în Dumnezeu. De când a apărut YouTube, eu nu am încasat pe lună mai mult de 10000 - 15000 de lei, dar în perioada aia mi-a intrat câteva miliarde. Nu că nu aș fi avut bani, dar a fost un semn de la Dumnezeu să mă duc în Turcia, la un anumit doctor. Ne-a costat foarte mult, dar nu contează, pentru că foarte mult a fost puțin.

Am simțit că nu mai am forță. A fost greu. Am trecut printr-o perioadă grea. Chiar am făcut un live în care le-am arătat fanilor ce am construit toată viața. În secunda 2 nu mai e nimic. În secunda 2 nu mai ai nimic, când i se întâmplă persoanei dragi, puțin spus dragi. Un cuvânt din 4 litere, care înseamnă infinit. Când îi e rău și să i se întâmple în decurs de câteva ore, să i se întâmple astea două chestii care i s-au întâmplat...”, a mărturisit Adrian Minune în podcastul realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Adrian Minune, bântuit de fantome în propriul apartament: „A venit tatăl lui Cati din morți, a tras pătura de pe mine”

Cum și-a dat seama că nu este bine

Cel care a fost lângă ea când a făcut accidentul vascular cerebral a fost chiar Adrian Minune. Cati Simionescu a acuzat stări de rău și a început să transpire excesiv. Familia a dus-o imediat la una dintre cele mai bune clinici din Turcia. Artistul nu a putut merge din cauza unui eveniment. Cu toate acestea, nunta s-a anulat, s-a urcat în mașină și a plecat spre Turcia, acolo unde i-a fost aproape soției sale în una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

„A zis că e rău, am luat-o pe brațe, am dus-o pe balcon și îi curgea pur și simplu apă din păr. Atunci s-a spart vasul acela. S-a rezolvat, am trecut peste. Am nimerit la cel mai bun doctor și îi mulțumesc pe această cale. S-a întâmplat ca în momentul în care s-a operat eu să intru pe ușa din Turcia. Ea știa că eu sunt ocupat și chiar în seara asta s-a anulat nunta.

Nu s-a mai făcut în ziua aia, a fugit mireasa sau ginerică, nu știu ce s-a întâmplat. Eu imediat am luat o mașină, m-am urcat în mașină și m-am dus în Turcia.Am intrat peste ea în rezervă, înainte să intre în operație. A ajutat-o enorm. Când intri în anestezie și cel drag nu e lângă tine, parcă intri îndoit. Dar când e el, te gândești că face ceva să te trezești”, a mai spus Adrian Minune.

Te-ar putea interesa și: Adrian Minune a plecat cu portbagajul plin de bani de la un eveniment. Cum s-a îmbogățit artistul peste noapte

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel