Adrian Mutu, motivul pentru care s-a simțit inconfortabil la întâlnirea dintre Tiago și Cristiano Ronaldo: „Îmi venea să intru în pământ”
Data actualizării:
Data publicării:
Tiago Mutu are 7 ani și este cel mai mic fiu al antrenorului de fotbal Adrian Mutu. Cu ocazia unui meci în care juca și Cristiano Ronaldo, Adrian Mutu l-a dus pe Tiago să-și întâlneacă idolul. Reacția micuțului este neprețuită.  

Adrian Mutu a ales să îi zică fiului său că îl va întâlni pe Ronaldo cu doar două zile înainte de momentul critic. Motivul? Pentru că i-a fost teamă de entuziasmul lui Tiago, tocmai de aceea i-a „pasat” responsabilitatea, în prima zi de la anunț, mamei micuțului.

„I-am spus cu doar două zile înainte, deoarece știam că, după ce voi spune acest lucru, mă va întreba constant când mergem, chiar dacă știa ziua. Așa că am evitat această tortură mentală la care aș fi fost supus.

A făcut ochii mari și a rămas împietrit câteva secunde. Mi-a pus întrebări: „Chiar nu glumești?”. I-am promis că, dacă e băiat cuminte, facem asta. De obicei, el adoarme în jur de 10 sau 10:30 seara, mai ales când are școală, și se trezește la 7 dimineața. Dar, în seara aceea, a stat treaz încă o oră, punând tot felul de întrebări, mai ales mamei sale”, spune Adrian Mutu, în podcastul iAM Ștucan.

 

Youtube video image

Mă simțeam puțin inconfortabil, dar am trecut peste asta pentru el

Nu a durat foarte mult că Tiago s-a dus și la tatăl său pentru a îi pune întrebări legate de întâlnirea mult așteptată. Antrenorul dezvăluie că „i-a venit să intre în pământ” odată ajuns acolo deoarece Tiago s-a arătat foarte entuziasmat.

„A doua zi, m-a luat și pe mine de mână. I-am spus să pregătească două întrebări pe care vrea să i le pună lui Ronaldo și să fie băiat respectuos. Când l-am întrebat ce voia să vorbească cu Ronaldo, nu era doar Cristiano important pentru el, ci și mulți jucători de la toate echipele mari. Ajunși acolo, îmi venea să intru în pământ. Tiago alerga printre toți.

Asta pentru că, pe unde am fost și eu ca și acești fotbaliști, chiar dacă îți plac copiii și ai răbdare, când e too much, e too much. Nu știi în ce toane îi prinzi. Totuși, am zis că e băiatul meu cel mai mic și nu e vorba despre mine, indiferent de cum mă simțeam. Mă simțeam puțin inconfortabil, dar am trecut peste asta pentru el.

Când a apărut Cristiano, Tiago a fugit direct la el. Ajuns la el, a zis direct: „Ce faci, Ronaldo?”. Eu îl pregătisem să îi zică Cristiano sau Cris, să nu îi zică Ronaldo. E ca și când ar veni cineva la mine și mi-ar zice „Ce faci, mă?” în loc de „Ce faci, Adi?”. E copil.

Eu deja vorbisem cu Ronaldo și i-am spus cum îl cheamă pe Tiago, că e idolul lui și că vrea să îl cunoască. Bineînțeles că Tiago a uitat întrebările.

Tiago s-a comportat foarte bine acolo. E un băiat care are încredere în el, are personalitate și adevărul e că a crescut mai mult printre adulți. Întâlnirea a durat vreo 10-12 minute”, spune Adrian Mutu, potrivit sursei menționate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel