Adrian Văncică, dezvăluiri despre celebrul Celentano și finalul serialului fenomen Las Fierbinți: „Se va termina brusc”
Data publicării:
Adrian Văncică, actorul din spatele celebrului personaj din „Las Fierbinți”, „Celentano”, a vorbit despre cum a ajuns să joace acest rol, dar și despre motivul pentru care a renunțat la teatru.

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Adrian Văncică a vorbit despre celebrul Celentano, personajul pe care îl interpretează în serialul fenomen „Las Fierbinți”. Actorul a mărturisit că inițial acest rol trebuia să fie al altcuiva, și anume Mihai Mărgineanu. Totuși, pentru că acesta nu este actor, iar interpretarea unui bețiv este foarte dificilă, Adrian Văncică a ajuns să dea viață uneia dintre cele mai cunoscute figuri din serialele românești. Actorul a mărturisit că a existat, la un moment dat, un episod în care personajul nu se mai afla în stare de ebrietate, fapt ce i-a dat mult de gândit pentru că nu știa cum să interpreteze un Celentano care nu bea, după multe sezoane în care a jucat doar rolul unui bărbat care este constant băut. 

„Trebuia să joace altcineva”

„Mimi Brănescu a dat numele de Celentano. Inițial, trebuia să joace altcineva, respectiv domnul Mărgineanu. Să joci un bețiv e destul de greu și pentru un actor, cu atât mai mult pentru un domn care are altă îndeletnicire, cum e dumnealui. Eu mai făcusem un film atunci și am ajuns în treaba asta cumva. S-au aranjat lucrurile. După multe sezoane, a fost un episod în care Celentano nu băuse de patru sau cinci zile și eu chiar nu știam ce să fac. Mi-era foarte greu, nu știam cum e Celentano nebăut, a fost foarte greu”, a declarat Adrian Văncică, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

„La un moment dat se va termina”

De asemenea, Adrian Văncică a vorbit și despre motivul pentru care a renunțat la teatru. Acum trei ani, și-a dat demisia de la Teatrul Nottara, unde a lucrat timp de 15 ani. Actorul a mărturisit că nu mai avea timpul necesar pentru a le putea face pe toate, filmând în paralel și pentru „Las Fierbinți”. În plus, acesta a povestit despre finalul serialului, final ce nu se știe când va avea loc. Adrian Văncică a declarat că cel mai probabil, atunci când se va lua hotărârea de a se filma ultimul sezon, va fi un sfârșit brusc. Cu toate acestea, actorul nu crede că acest final va avea loc prea curând, mai ales că în afară de toată munca pe care o depun el și colegii săi la filmări, se distrează și se bucură din plin de fiecare moment.

„Acolo au fost mai multe chestii puse cap la cap. Nu vreau să spun că mă încurca, niciodată nu m-a încurcat teatrul, mereu mi-am găsit timp, mai mult, mai puțin. E frumos teatrul, e foarte greu, dar și foarte frumos. Dar nu mai puteam, era prea mult. Când o să se termine serialul nu știm, dar la un moment dat se va termina. Și atunci fac și eu nu știu ce rol, adică eu știu ce, dar nu îți spun ție. Eu nu îmi doresc să se termine, că îmi place ce e acolo. Când se va termina, se va termina brusc. Ca să se termine, ar trebui să o luăm rău de tot în bară. Muncim, ne adunăm, ne și distrăm”, a adăugat Adrian Văncică, la podcastul „Acasă la Măruță”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel