Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență la spital! Cu a pățit vedeta: „Din vacanță, direct la perfuzii!”
Data actualizării:
Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și-a îngrijorat urmăritorii, după ce a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie direct din spital, cu perfuzia la mână. Vedeta a mărturisit ulterior cu ce probleme s-a confruntat.

Adriana Bahmuțeanu a plecat pentru câteva zile împreună cu soțul ei, în Italia. Cei doi au mers la Roma, unde au petrecut timp alături de familia lui George Restivan. La întoarcerea în țară, vedeta a ajuns direct pe perfuzii. Aceasta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie de la o clinică, în timp ce George Restivan îi era alături. „Din vacanță, direct la perfuzii! Noroc că am un soț care mă susține!”, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adriana Bahmuteanu (@adriana_bahmuteanu_official)

Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență la spital! Cu a pățit vedeta

Invitată în cadrul emsiunii „Xtra Night Show”, Adriana Bahmuțeanu  a spus motivul pentru care a ajuns din vacanță, direct la spital, pe perfuzii. Aceasta a mărturisit că a petrecut destul de mult, încă de dinainte de sărbători, iar călătoriile pe care le-a avut în ultimul timp în Spania și Italia, dar și oboseala și-au spus cuvântul. Astfel, prezentatoarea TV a avut nevoie de ajutorul medicilor.

„După două săptămâni de șprițuială. Noi șprițuim de dinainte de Paști. Am făcut o șprițuială și înaintea Paștelui, și de Paște, și după Paște. După atâta șprițuială, avioane, du-te de colo colo, am călătorit de zici că am fost în turneu. Ne-am dus în Spania, din Spania la Port Aventura, de la Port Aventura la Barcelona, Rambla, în Arad la pomenire", a spus Adriana Bahmuțeanu înm cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Motivul neștiut pentru care Andreea Bălan s-a apucat de canto la 28 de ani: „A spus că nu sunt în stare să cânt, că sunt doar pe post de dansatoare”

„O să mă operez, dar trebuie să stai, să te recuperezi”

Aceasta a măruturisit că mai are o problemă de sănătate cu care se confruntă de ceva timp. A tot amânat să se opereze din cauză după intervenție ar avea nevoie de recuperare, iar timpul, din păcate, nu îi permite.

„Eu am cornetele înfundate. Odată pe an trebuie să mă duc să mi le desfunde. Este canalizarea înfundată și trebuie să o desfund. O să mă operez, dar nu am avut timp pentru că trebuie să stai să te recuperezi”, a mai precizat Adriana Bahmuțeanu.

Te-ar putea interesa și: Tavi Colen a rupt tăcerea și a vorbit despre idila cu Gabriela Cristea. Reacția prezentatoarei Denise Rifai când a auzit răspunsul

Youtube video image

Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu nu vrea copii cu soțul ei, George Restivan

Adriana Bahmuțeanu și George Restiva formează un cuplu de aproape doi ani. Deși se înțeleg de minune, vedeta nu-și mai dorește să devină încă o dată mamă, chiar dacă soțul ei își dorește. Vedeta susține că nu ar fi normal ca la 70 de ani, copilul lor să aibă 20, motiv pentru care nu se mai vede în postura de mamă.

„Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea. Mie nu mi se pare ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești și să îi susții când au cea mai mare nevoie. Gândește-te cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață. Eu cred că fiecare lucru se face la timpul lui și nu după scripturi. Dacă până acum lui i-a dat Dumnezeu un copil și mie doi, e bine să ne mulțumim cu atât, să îi creștem frumos pe cei pe care îi avem. Așa da, ca să batem recordul de cea mai în vârstă mamă sau cel mai în vârstă cuplu, dar, dar altfel nu ai cum. La 70 de ani ești cam sleit de putere, cam bătrân. La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata”, mărturisea Adriana Bahmuțeanu pentru wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel