Adriana Bahmuțeanu, mamă la 48 de ani. Vedeta a primit vești bune de la medici: „Este muncă în progres acum”
Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 ani, visează să devină mamă, pentru a treia oară. Vedeta a mers la medic pentru a se asigura că sănătatea îi permite o nouă sarcină.

Adriana Bahmușeanu și logodnicul ei, George Restivan, au fost invitați în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, unde au vorbit despre planurile lor de viitor. Cei doi își doresc să facă nuntă, dar și să devină părinți. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a fost deja la medic, unde a fost supusă unei serii de investigații, pentru a se asigura că este totul în regulă și că poate deveni mamă din nou. Vedeta mai are încă doi copii, din căsnicia cu Silviu Prigoană.

Drama neștiută a logodnicului Adrianei Bahmuțeanu: „Doamna Carmen Harra mi-a spus că mama băiețelului o să meargă sus la îngeri”


„Ne mai dorim un copil! Medicul a zis că aparatul funcționează, să vină armăsarul! Deci, doctorul este super, toate analizele s-au făcut și este bine totul, este muncă în progres acum', a spus logodnicul Adrianei, pentru Xtra Night Show.

Carmen Harra va fi nașa lor

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare care le-a făcut cunoștință, va fi unul dintre nașii de cununie. Pe lângă aceasta, cei doi îndrăgostiți își doresc să mai aibă aproape câțiva părinți spirituali, astfel că numărul nașilor va fi mai mare. 

Vor face nunta la începutul anului

„Ne căutăm local să ne organizăm nunta, am fost și urmează să mai mergem să vedem câteva locuri, să vedem ce alegem. N-am stabilit data, pentru că nu am avut timp, a venit criza aceasta financiară, problema facturilor, ne-am blocat un pic. Nu ne grăbim, oricum va fi după Anul Nou', a spus Adriana Bahmuțeanu.

„În primul rând, o să fie doamna Carmen Harra. Nașii vor fi familia Ghilă, care au fost la cununia noastră la biserică, prietenii noștri, și Anamaria Prodan, care deja ne-a și oferit luna de miere la Dubai', a mărturisit el.

Adriana Bahmuțeanu s-a răzgândit. Nu mai face nuntă: „Oricum nu vine nimeni, oamenii se uită în portofel”

 

Carmen Harra: „Eu sunt omul de legătură. Eu aș vrea să fiu nașa numărul unu și trebuie să fiu”

 

„Eu sunt factorul care i-a conectat. Eu sunt omul de legătură. Eu aș vrea să fiu nașa numărul unu și trebuie să fiu. Îmi doresc din tot sufletul, ei mă așteaptă pe mine să vin. Eu aș vrea să vin în primăvară, dar dacă ei vor insistă am să fac un efort de dragul lor, pentru că îi iubesc pe amândoi, sunt atât de minunați împreună.

Sunt așa un exemplu, să vezi doi oameni care s-au găsit. Când doi oameni s-au găsit și sunt suflete pereche, se simte din prima secundă, nu îți trebuie ani de zile să îi cunoști”, a declarat clarvăzătoarea, potrivit bzi.ro.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan

Adriana Bahmuțeanu povestea faptul că, încă din prima zi a fost fermecată de cel care avea să-i devină soț. Între cei doi s-a legat o chimie atât de mare, încât au stat de vorbă până în zorii zilei.

”M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să ma duc, și până la urmă m-am dus. Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii. Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el.”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adriana Bahmuțeanu  copil  george restivan  insarcinata  mama carmen harra  nunta 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

Tzancă Uraganu, de urgență la spital!

Tzancă Uraganu a ajuns de urgență la spital!

pixel