Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus „adio”, după 1 an și 3 luni de căsnicie. Adevăratul motiv al despărțirii: „Am decis să punem punct aici relației”
Data actualizării:
Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit, după un an și trei luni de când au spus marele „DA” în fața lui Dumnezeu. Anunțul separării a fost făcut de fosta prezentatoare TV.

Încă un divorț zguduie showbiz-ul românesc! Adriana Bahmuțeanu părea că și-a găsit liniștea în brațele lui George Restivan, însă lucrurile se pare că nu au mai mers între ei. La un an și trei luni de când s-au căsătorit religios, cei doi și-au spus „adio” și au decis să meargă fiecare pe drumul său.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus „adio”, după 1 an și 3 luni de căsnicie. Adevăratul motiv al despărțirii: „Am decis să punem punct aici relației”

Anunțul despărțirii a fost făcut de fosta prezentatoare TV în mediul online. George Restivan locuiește în Statele Unite ale Americii, iar Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că distanța a fost principalul factor care i-a făcut să ia această decizie. Din acest motiv, cei doi au decis că cel mai bine ar fi să se despartă și să meargă pe drumuri separate. 

„A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și, uneori, planurile și valorile comune se mai schimbă!

Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă”, a transmis Adriana Bahmuțeanu în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Bordea iubește din nou, la un an de la divorțul de Livia? Mărturisiri despre femeia cu care a fost surprins sărutându-se: „Pupătura asta este, din punctul meu de vedere....”

„Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie!”

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că pe lângă distanță, între cei doi au mai existat și alte motive care i-au făcut să pună punct relației. Cu toate acestea, vedeta a declarat că nu va da detalii despre acest subiect și că își dorește discreție. Totodată, ea a mărturisit că ea și George Restivan vor rămâne prieteni buni și se vor susține ori de câte ori va fi nevoie.

„Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie!

Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu pe rețelele sociale.

Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu nu își dorea copii cu George Restivan

Adriana Bahmuțeanu a vorbit recent despre motivul pentru care nu își dorea copii cu George Restivan. Chiar dacă partenerul ei voia acest lucru, vedeta spunea că nu mai vrea să fie pentru a treia oară mamă pentru că nu i se părea normal ca la 70 de ani, copilul lor să aibă 20.

„Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea. Mie nu mi se pare ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești și să îi susții când au cea mai mare nevoie. Gândește-te cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață”, spunea Adriana Bahmuțeanu pentru wowbiz.ro.

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu își dorește să se împace cu Silviu Prigoană: „Mă rog de el cu cerul și cu pământul. L-am iubit foarte mult”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel