Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, un nou scandal: „Ea nu e de acord, ce pot eu să fac”
Data actualizării:
Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu au de gând să îngroape prea curând securea războiului. Cei doi se ceartă acum pe tema vaccinării copiilor. 

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana sunt în continuare la cuțite. Războiul dintre cei doi continuă din cauza celor doi copii pe care îi au împreună, pe tema vaccinării copiilor. 


Silviu Prigoană se plânge că Adriana Bahmuțeanu nu a răspuns cererii pe care a trimis-o pentru acordul vaccinului împotriva Covid-19. Fiul celor doi în vârstă de 14 ani dorește să se imunizeze împotriva COVID-19, însă mama lui nu este deloc de acord. Silviu Prigoană spune că nu va face nimic în acest sens, dacă prezentatoarea TV nu este de acord. 


„Eu n-am de gând să fac nimic, ce pot eu să fac? La vaccin, până în 18 ani, trebuie acordul părinților. Și cam ce ar trebui să fac eu, sau cam ce aș putea eu să fac? I-am trimis adresă scrisă Adrianei, la cererea copilului, a trimis adresă scrisă că a cerut în mod imperativ să meargă să îi dea o declarație notarială cu acordul pentru vaccinare și a spus aici că ea nu este de acord. La revedere! Nu este de acord, asta este! Până la 18 ani sunt nevaccinați”, a spus Silviu Prigoană pentru CANCAN.


Silviu Prigoană spune că fiul lui a cerut să se vaccineze, deoarece își dorește să poată participa la diverse activități extrașcolare. 


„Copilul a cerut să se vaccineze, nu am cerut eu. Are 14 ani cel mare și vrea și el să meargă cu gașca, cu echipa, probabil. Mă gândesc că are un interes pentru că vrea să se vaccineze și nu, nu știu despre ce e vorba că nici nu mă interesează. M-a rugat să îi scriu hârtie mămicii lui, i-am scris hârtie mămicii lui să îi dea accordul de vaccinare notarial, nu am primit niciun răspuns, asta e!”, a mai spus el pentru sursa citată.

 

Adriana Bahmuțeanu nu poate să-și mai vadă copiii: „Dacă le dau voie copiilor în casa unei asemenea persoane, risc ca cei mici să-mi aducă în casă”

 

De ani buni, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se află într-un continuu scandal. Cei doi nu au reșit nici până în ziua de astăzi să îngroape securea războiului. Acum, motivul de dispută dintre cei doi are legătură cu cei doi băieți ai cuplului. Se pare că Silviu Prigoană i-a interzis fostei sale soții să-i mai viziteze pe cei mici, deși este împotriva deciziei instanței, motivul invocat de bărbat fiind pandemia de coronavirus.

 

„Nicio decizie a vreunei instanțe din această țară nu mă poate obliga să-i dau copii unei persoane care în plină pandemie își permite să nu poarte mască și nici să se vaccineze. De câteva luni îl am la mine acasă și pe tata, o persoană de 90 de ani, care nu iese fără mască nici măcar în curtea interioară, că așa a auzit el că este bine.

Ori, dacă le dau voie copiilor în casa unei asemenea persoane, risc ca cei mici să-mi aducă în casă! Și dacă vine, gata, am scăpat de tata! Numai că eu nu vreau acest lucru! (...) Nu am de gând să fac nimic care să fie contra sănătății tatălui meu, ca să fie clar!”, a declarat Silviu Prigoană, potrivit impact.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adriana Bahmuțeanu  silviu prigoană  vedete 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel