Afacerea care i-a adus succes lui Amme: „Pe asta nu o spun, deși mi-a schimbat viața”. Cum a devenit un influencer de succes / video
Data publicării:
Amme ne-a făcut mai multe dezvăluiri ce țin de parcursul său în carieră, întrucât drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor.

Amme a fost invitată recent în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola, unde a făcut extrem de multe confesiuni din viața personală. Printre alte subiecte de interes dezbătute, am aflat care a fost parcursul pe care îndrăgita cântăreață a fost nevoită să-l bifeze, până să ajungă în topurile muzicale. Astfel, există și o experiență despre care solista spune că i-a schimbat viața și pe care ne-o dezvăluie mai jos.

„La facultate m-am confruntat cu foarte multe probleme, ai mei sunt modești, nu aveau de unde să-mi dea bani, aveam 100 de lei pe săptămână și a trebuit să mă angajez, am lucrat ca ospătar, am împărțit pliante, am făcut promoții și mă bucuram pentru orice bănuț. Până la 24 ani, când mi-am dat seama că nu vreau să fac asta toată viața mea. În timpul liber făceam și școala de televiziune și canto, după care am renunțat la televiziune, pentru că îmi doream mai mult să cânt.”, a declarat Amme, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola.

VEZI și: „Am părut prostuță rău”. Amme, moment penibil la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „M-au chemat să facă circ, să facă puțin mișto de mine” / VIDEO

„Pe asta nu o spun, deși mi-a schimbat viața”

Astfel, pentru cine nu știe, până să ajungă pe scenă, Amme a avut mai multe școli de dans, care au prins extrem de mult în fața publicului și care i-au deschis drumul către noi proiecte. Astfel, ușor, ușor, artista a ajuns să se bucure de un succes uriaș și să devină, în cele din urmă, un influencer cunoscut. 

„Acela a fost momentul în care am început să lansez piese, care n-au prins, bineînțeles. Pe la 27 de ani mi-am făcut niște școli de dans pentru copii, la mine, în Slatina, care au bubuit efectiv. La prima ședință au venit 120 de copii și cu o zi în urmă eu aveam 200 de lei, am împărțit pliante prin oraș și toată lumea era curioasă. Mi-am deschis 5 școli în 5 orașe, pe asta nu o spun, deși mi-a schimbat viața.”, ne-a mai spus aceasta.

Citește și: Lecția importantă primită de Amme de la Teo Trandafir. Cum s-au cunoscut cele două / video

De ce a renunțat la școlile de dans

La izbucnirea pandemiei, artista a fost nevoită să renunțe la această afacere și să se mute definitiv în București, acolo unde deja avea o relație cu cel care i-a devenit ulterior și soț. Nu a stat degeaba odată cu revenirea în Capitală, ci a început să aibă noi proiecte și să facă alte demersuri pentru visul său.

„În 2019 parcă am simțit că venea pandemia, iar soțul meu, care era în București, mi-a spus că nu mai vrea să fac naveta, eu trebuia să fiu prezentă acolo. Mi-a zis că vin aici și să găsim ceva. Atunci a venit pandemia și mi-am deschis un magazin de haine online, care a bubuit și ăla. Am început să contactez influenceri, ca să pot să mă promovez, după care ușor, ușor am început să devin eu influencer, iar din 2020 mă întrețin exclusiv din online.”, a continuat ea.

VEZI și: Cea mai mare frică de care Amme nu poate scăpa: „Nu pot să o tratez. Am zis că nu o să mai trăiesc” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel