Afacerea care i-a adus succes lui Amme: „Pe asta nu o spun, deși mi-a schimbat viața”. Cum a devenit un influencer de succes / video
Data publicării:
Amme ne-a făcut mai multe dezvăluiri ce țin de parcursul său în carieră, întrucât drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor.

Amme a fost invitată recent în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola, unde a făcut extrem de multe confesiuni din viața personală. Printre alte subiecte de interes dezbătute, am aflat care a fost parcursul pe care îndrăgita cântăreață a fost nevoită să-l bifeze, până să ajungă în topurile muzicale. Astfel, există și o experiență despre care solista spune că i-a schimbat viața și pe care ne-o dezvăluie mai jos.

„La facultate m-am confruntat cu foarte multe probleme, ai mei sunt modești, nu aveau de unde să-mi dea bani, aveam 100 de lei pe săptămână și a trebuit să mă angajez, am lucrat ca ospătar, am împărțit pliante, am făcut promoții și mă bucuram pentru orice bănuț. Până la 24 ani, când mi-am dat seama că nu vreau să fac asta toată viața mea. În timpul liber făceam și școala de televiziune și canto, după care am renunțat la televiziune, pentru că îmi doream mai mult să cânt.”, a declarat Amme, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola.

VEZI și: „Am părut prostuță rău”. Amme, moment penibil la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „M-au chemat să facă circ, să facă puțin mișto de mine” / VIDEO

„Pe asta nu o spun, deși mi-a schimbat viața”

Astfel, pentru cine nu știe, până să ajungă pe scenă, Amme a avut mai multe școli de dans, care au prins extrem de mult în fața publicului și care i-au deschis drumul către noi proiecte. Astfel, ușor, ușor, artista a ajuns să se bucure de un succes uriaș și să devină, în cele din urmă, un influencer cunoscut. 

„Acela a fost momentul în care am început să lansez piese, care n-au prins, bineînțeles. Pe la 27 de ani mi-am făcut niște școli de dans pentru copii, la mine, în Slatina, care au bubuit efectiv. La prima ședință au venit 120 de copii și cu o zi în urmă eu aveam 200 de lei, am împărțit pliante prin oraș și toată lumea era curioasă. Mi-am deschis 5 școli în 5 orașe, pe asta nu o spun, deși mi-a schimbat viața.”, ne-a mai spus aceasta.

Citește și: Lecția importantă primită de Amme de la Teo Trandafir. Cum s-au cunoscut cele două / video

De ce a renunțat la școlile de dans

La izbucnirea pandemiei, artista a fost nevoită să renunțe la această afacere și să se mute definitiv în București, acolo unde deja avea o relație cu cel care i-a devenit ulterior și soț. Nu a stat degeaba odată cu revenirea în Capitală, ci a început să aibă noi proiecte și să facă alte demersuri pentru visul său.

„În 2019 parcă am simțit că venea pandemia, iar soțul meu, care era în București, mi-a spus că nu mai vrea să fac naveta, eu trebuia să fiu prezentă acolo. Mi-a zis că vin aici și să găsim ceva. Atunci a venit pandemia și mi-am deschis un magazin de haine online, care a bubuit și ăla. Am început să contactez influenceri, ca să pot să mă promovez, după care ușor, ușor am început să devin eu influencer, iar din 2020 mă întrețin exclusiv din online.”, a continuat ea.

VEZI și: Cea mai mare frică de care Amme nu poate scăpa: „Nu pot să o tratez. Am zis că nu o să mai trăiesc” / video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel