Afacerea din care câștigă bani Oana Roman: "Am rupt gura târgului." Vedeta a dat lovitura
Data publicării:
Oana Roman a vorbit despre câștigurile din mediul online, dar a dezvăluit și care este afacerea din care ea și Marius Elisei câștigă bani.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să-și mai dea încă o șansă relației, după cum declarau în urmă cu puțin timp cei doi. Chiar dacă relația lor a fost marcată de mai multe suișuri și coborâșuri, aceștia par acum mai bine ca niciodată acum și se arată a fi foarte ocupați de creșterea fiicei lor, dar și de afacerea pe care o au împreună. Într-un interviu recent, fiica lui Petre Roman a vorbit despre sursa de venit pe care aceștia o au din site-ul lor online, pe care au fost nevoiți să-l deschidă în pandemie.

"Am luat domeniu cu pagină de Facebook, de Instagram… era totul aranjat, doar să  cumpărăm marfă și să ne ocupăm să o promovăm.  Și am zis de data asta să profităm de toată notorietatea pe care eu o am, pentru că eu fac reclamă pentru alții, dar nu fac pentru mine. Și acum o să pot să fac pentru mine, pentru propria mea afacere. Și am lansat în toamna lui 2020 și din prima zi un ”boom” incredibil, eu nu mă așteptam. A fost mult peste așteptările noastre.

Am rupt gura târgului, pentru că am început cu o zonă de produse foarte căutate de femei și anume body-urile modelatoare și colanții modelatori. Pentru că eu am  nevoie de ele și am avut nevoie foarte mulți ani, și știam cât de multor  femeile să aibă produse de genul acesta, să fie de calitate. Și am umblat la zeci și zeci de furnizori, până am găsit produsul care să îmi placă. Cred că în prima zi, după ce am pus cu două poze pe Insagram, în 10 ore am avut 80 de comenzi.", a declarat Oana Roman potrivit Fanatik.

Oana Roman, vacanță fără Marius Elisei: „Suntem într-o perioadă în care lucrurile sunt....

Oana Roma câștigă bani din rețelele de socializare

Mai mult, Oana Roman recunoaște faptul că, acum, rețelele de socializare reprezintă un venit destul de sigur pentru ea, lucru care, în urmă cu câțiva ani nu se întâmpla.

"Rețelele de socializare au devenit un job în sine pentru mine. Lucrul acesta nu era valabil înainte de pandemie, de exemplu, când încă eram doar pe PR și evenimente. Numai că, odată cu venirea pandemiei, mie mi s-au tăiat aripile. Adică tot ceea ce făceam eu practic era imposibil de făcut. Totul  era închis. Singura variantă ca să ai activitate era online-ul.

Aveam un site, pe care eu m-am chinuit mulți ani să-l cresc, pentru că eu, în online, am crescut organic 100 %. Adică nu am cumpărat urmăritori, nu am făcut campanii de promovare sponsorizată ale conturilor mele și am crescut organic, ceea ce a fost foarte greu.", a mai spus ea.

Vedeta nu a fost plătită din online la început

Chiar dacă numele său era unul extrem de cunoscut, soția lui Marius Elisei recunoaște faptul că a durat mult timp până a fost contactată de branduri mari pentru a le face publicitate și, implicit, să câștige bani după urma acestora.

"Și a durat mult mai mult timp. Începând cu 2020, când a început pandemia, am început să mă concentrez mult mai mult pe zona de online. Să cresc, să fac postări altfel, să fac conținut mai de calitate, să fac campanii, și după aceea au început să vină și banii. Dar nu de la început.

Adică eu am muncit pe gratis cum se spune, mult timp, până când brand-urile au început să mă bage în seamă, deși eram foarte cunoscută. Au vrut întâi să vadă ce tip de conținut fac, ce campanii sunt capabilă să fac. Și după aceea au început să vină spre mine.", a continuat aceasta.

Oana Roman, acuzată că își modifică pozele. Vedeta le răspunde dur celor care o critică

Ce spune Oana Roman despre relația cu Marius Elisei

Chiar dacă au decis să-și mai dea o șansă relației, Oana Roman nu o descrie ca fiind perfectă ci, în continuare, este o luptă pentru echilibru.

"E cu sus și cu jos la noi, eu îmi asum și de asta știți, că altfel, eu nu mă ascund. Important e că trebuie să  luptăm să găsim echilibrul, să nu cădem nici unul, nici celălalt într-o extremă. Și asta e lupta de zi cu zi, să continuăm să ne menținem acest echilibru și uneori îl pierdem. După aceea ni-l regăsim, și așa mai departe. Cam asta este ideea.", a mai spus Oana Roman.

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: „Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: afacere  bani  Marius Elisei  Oana Roman 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel