Afecțiunea rară a actriței Jennifer Aniston care l-a îngrozit pe Brad Pitt. Cum le-a afectat mariajul
Data publicării:
Cum l-a "îngrozit" pe Brad Pitt afecțiunea rară a actriței Jennifer Aniston. Un expert explică modul în care trebuie tratată această problemă de sănătate.

Jennifer Aniston suferă de somnambulism. 

Un expert în somn explică de ce obiceiul nocturn al actriței din Friends nu este de râs. 


Jennifer Aniston este, fără îndoială, o femeie de vis. Amabilă, inteligentă, determinată și atrăgătoare, ca să nu mai vorbim de amuzantă, dar se pare că traiul cu actrița din Friends vine cu câteva aspecte negative.


Într-un interviu mai vechi, fostul soț al lui Jennifer, Brad Pitt, a împărtășit unul dintre lucrurile mai puțin minunate ale traiului cu vedeta, dezvăluind că fosta sa soție are o afecțiune nocturnă care a cauzat probleme în relația lor, potrivit HelloMagazine.


Explicând că Jen era somnambulă în timpul relației lor, Brand a glumit: "Ea face multe lucruri când doarme. Alarma casei se declanșa și am găsit-o afară. A trebuit să negocieze prin trei sau patru camere".


Actorul a mai spus că starea ei este destul de periculoasă, adăugând că locuiau pe o stâncă la acea vreme. Jennifer a spus că incidentul l-a îngrozit  pe Brad, potrivit Madam Noire.


"Voi auzi sertarele deschizându-se și închizându-se în cealaltă cameră și mă gândesc că eu mă voi culca la loc, iar ea va face niște lucruri", a glumit el. El a adăugat că și Jen vorbește în somn, împărtășind: "Vorbește mult, am avut unele dintre cele mai bune conversații ale noastre".


În timp ce Brad a glumit pe seama acrobațiilor pe care Jennifer le făcea în somn, care probabil că l-au afectat și pe cel de-al doilea soț al ei, Justin Theroux, experții averizează că această afecțiune este una cât de poate de serioasă, deoarece somnambulismul este adesea cauzat de privarea de somn, stres, febră și boală.


Potrivit The Sleep Charity, episoadele de somnambulism durează, de obicei, de la câteva secunde până la o jumătate de oră și au loc în timpul somnului profund care apare în primele ore după ce ați adormit.


"Persoanele care sunt somnambule au de obicei ochii deschiși sau o expresie sticloasă. De obicei, nu răspund la întrebări și și nu vă vor recunoaște de multe ori", explică Lisa Artis, director executiv adjunct la The Sleep Charity. "Ulterior, nu vor avea nicio amintire a activității lor nocturne, pot fi confuzi odată treziți și, în general, se vor simți mai obosiți a doua zi, instaurând un ciclu de privare de somn."

Jennifer a vorbit despre importanța somnului pentru sănătatea ei, explicând în 2022: "Somnul obișnuia să fie ultimul lucru de pe listă, dar nu poți respecta cu adevărat cei trei piloni ai sănătății - care sunt dieta, exercițiile fizice și somnul - dacă nu poți face cu adevărat exerciții fizice și nu poți mânca bine dacă nu ai dormit bine, deoarece ceasul tău corporal este complet dat peste cap."


Despre problemele ei de somn, Jen a spus: "Cred că a început undeva pe la 30 de ani sau chiar mai devreme, dar nu începi să observi efectele lipsei de somn când suntem mai tineri, pentru că suntem atât de invincibili", a declarat actrița de 54 de ani pentru People.

 

"A început ca fiind ceva pe care pur și simplu îl acceptam și apoi, dintr-o dată, îți dai seama de efectele lipsei de somn și de modul în care îți afectează ziua și munca, funcționarea minții și fizicul."

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International


DC Media Group Audience

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Nicolae Drăghici, Românii au talent

Golden Buzz pentru Nicolae Drăghici. A fost cel mai spectaculos număr din istoria Românii au talent

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop cu Daniela Simulescu. Zodiile care vor fi cele mai afectate pe 24 februarie 2024

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"pixel