Aflat în exil, Zanni caracterizează concurenții de la Survivor All Stars. Ce a putut spune despre TJ Miles și Andrei Ciobanu
Data publicării:
 Zanni a dezvăluit cum își vede toți colegii de la Survivor ce au rămas până în acest punct în competiție.

Aflat în exil, Zanni încearcă să găsească fel de fel de activități care să facă timpul să treacă mai repede, dar care să-l ajute să-și rezolve și anumite neclarități pe care le are cu privire la colegii săi de camp. Astfel, chiar dacă este convins de faptul că a fost trimis la duelul de eliminare din pură răzbunare, acesta este pregătit să se întoarcă în tabără cu forțe proaspete și e gata să cucerească podiumul. Până acolo însă, Zanni le-a făcut și o scurtă caracterizare adversarilor săi, pe unii dintre ei punându-i dur la zid.

„Această experiență o iau bine, o iau ca pe un antrenament, o pregătire. Greu nu mi se pare sau poate nu vreau să accept, așa simt eu, să neg, pentru că nu mi-e greu. O iau ca pe o pregătire, o evaluare, acum sunt gata pentru orice. Sunt prea antrenat, prea pregătit, prea gata să dau frunte în frunte cu adevărul, cu tot. Sunt prea însetat să alerg, să calculez, sunt un om al oamenilor, intențiilor, eu trebuie să știu ce gândește toată lumea, nu ai cum să mă lași singur aici. Îmi lipsesc calculele, reacțiile adversarilor mei.”, a declarat Zanni în cadrul emisiunii Survivor All Stars.

Te-ar putea interesa și: Zanni, complet dezamăgit de TJ Miles. Războiul continuă: „A încercat să mi le ia pe fete, să rămână el cu ele”

Cum îi caracterizează Zanni pe colegii săi

Astfel, în timp ce anumite persoane sunt destul de menajate, altele sunt aspru criticate de către Zanni, care și-a imaginat că fiecare frunză din junglă îi întruchipează pe toți adversarii săi, pe care îi bate cu tehnicile desprinse de la kikboxing.

Ciobanu, niciodată să nu-ți vorbești prietenii pe la spate.

TJ, aș putea să spun același lucru, când ești frate, fii și în lipsa mea. 

Iancu Sterp, un caracter frumos, un suflet bun, rezistent, te-aș putea vedea lejer în finală. O să ne batem acolo.

Sorin, vorbești bine, dar îți lipsește viteza. 

Robert Muscalu, sportiv bun, dar îți lipsește atitudinea.

Ștefania Ștefan, sensibilă, fragedă, te văd în finală, însă trebuie să mă vezi și tu cu mine, pentru că trebuie să te bați cu cei mai buni, dacă vrei să fii cea mai bună.

Ștefi, o brioșă, dar mai departe voi fi mai puternic singur. Îți mulțumesc că ai fost sora mea.”, a spus el.

Citește și: Ana Porgras a rupt regătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Motivul pentru care i-a lovit pe TJ Miles și Andrei Ciobanu

Dintre toate frunzele, cea a lui Andrei Ciobanu, dar și a lui TJ, au fost cele mai aspru lovite, astfel încât Zanni își argumentează această decizie. 

„Fac ce am învățat la kikbox. Am dat foarte tare în Ciobanu, și în TJ, pentru că am simțit că ceva e necurat acolo. Le-am făcut profilul psihologic, cum le-am făcut și în camp, mi-a lipsit să vorbesc cu ei și mă luptam la figurat cu ei. Pe Ștefi am luat-o de pe sârmă și am pus-o deoparte, e singura pe care nu am vrut să o lovesc și am pus-o deoparte, așa am făcut mereu. Cei mai puternici au rămas acolo pe frânghie, unii cu frunza aproape completă, alții cu ea despicată.”, și-a justificat Zanni opinia.

VEZI și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea Andreei Tonciu: „Eu mizez pe...” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO




pixel