„Aflu că sunt trecut pe unele afișe”. Vasile Șeicaru, revoltat de organizarea spectacolului “OM BUN”, de la Sala palatului
Vasile Șeicaru a avut o reacție dură, după ce a aflat că a fost trecut pe afișul spectacolului Om Bun, care va avea loc pe data de 10 martie, la Sala Palatului. Evenimentul vine la doar câteva luni de la moartea lui Victor Socaciu, unul dintre fondatorii spectacolului. 

Victor Socaciu s-a stins din viață pe data de 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani, după o lună de spitalizare.

La aproape două luni de la decesul marelui artist, pe străzile Bucureștiului a apărut un afiș care anunță spectacolul „Om bun”, pus pe picioare de Victor Socaciu, Mircea Vintilă, Vali Sterian și Andrei Partoș. Spectacolul ar avea loc la Sala Palatului și va fi realizat de foștii colegi de scenă ai regretatului artist.

Afișul arată aproape identic cu cel din anul 2019, atunci când Victor Socaciu urca pe scena Sălii Palatului, însă, de data aceasta, numele regretatului artist nu apare nicăieri. 

Vasile Șeicaru: „Nu voi participa la niciun festival sau alt concert în această perioadă!”

Pe afiș, apare și numele lui Vasile Șeicaru, care spune că a refuzat participarea și, deși le-a comunicat asta organizatorilor, aceștia nu au ținut cont. 

 

„Câteva lămuriri venite direct de la mine!
Nu voi participa la Gala Folk “OM BUN”, din 10 martie de la Sala Palatului! Nici n-a fost vorba că vin, am spus asta foarte clar organizatorilor, dar aflu că sunt trecut pe unele afișe! 
De asemenea, nu voi participa la niciun festival sau alt concert în această perioadă! Nu este o hotărâre definitivă, dar deocamdată așa stau lucrurile! Nu se întâmplă nimic rău cu mine, dar nu mai vin în concerte! Las cu dragă inimă generațiile mai tinere să se producă!
Continui să scriu muzică și să apar la tv…nu la toate, dar la unele mă voi duce! Foarte curând veți putea intra în posesia noului meu album: “SENTIMENTAL”, care e gata, și veți alfa cum îl veți putea procura de la noi, pentru că am renunțat de mult la orice casă de producție! 
….avem “dăcât” casa noastră de producție care se cheamă:
“Asociația Culturală Vasile Șeicaru”, 
dacă nu vi se pare prea mult, sau prea…important! 
Aștept cu mare nerăbdare să vină primăvara, să mă bucur și eu ca și voi desigur, de viața asta, în lumea asta, în țara asta plină de …Humor! 
Mă gândesc cu mare drag la voi, și desigur că vă iubesc în continuare necondiționat! 
Vale
care (mai) cântă!”, a scris Vasile Șeicaru pe rețelele de socializare. 

 

Marina Almășan: „Ar fi fost frumos ca măcar să menționeze ceva pe afiș, de tipul in memoriam Victor Socaciu”

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a avut o reacție dură, după ce acest afiș a început să circule prin oraș. Ea se arată indignată de faptul că numele lui Victor Socaciu nu apare pe acest afiș și spune că merita să apară măcar ”in memoriam Victor Socaciu”, după ce acesta a contribuit atâția ani la acest spectacol.

”Chiar zilele trecute vorbeam cu Mircea Vintilă (una dintre multele personalități care mi-au transmis amintiri despre Victor pentru a le include în cartea mea) despre Om Bun, brandul pus pe picioare, cu peste 30 de ani în urmă, de el, Victor, Vali Sterian și Andrei Partoș. Și remarca Mircea cu cât devotament a organizat Victor, timp de 30 de ani, evenimentele folk sub acest generic, culminând cu celebrul Festival omonim…

Seara, pe Dorobanți, m-am ciocnit de afișul din imaginea postată de mine pe Facebook. Și înțeleg că orașul e plin de ele. Cunoscătorii au remarcat că afișul este fix același de anul trecut, mai puțin numele lui Victor (atașez și afișul Galelor anterioare) și m-am întristat: ce ușor dispărem de pe acest pământ și odată cu noi, memoria lucrurilor pe care le-am făcut!

Nu știu care este dedesubtul juridic al acestui aspect și nici nu e treaba mea cine de pe urma cui se îmbogățește pe lumea asta. Poate totul e chiar legal. Dar ar fi fost frumos ca măcar să menționeze ceva pe afiș, de tipul in memoriam Victor Socaciu. Mai ales că evenimentul va avea loc la nici 4 luni de la stingerea artistului”, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 09 Martie, 11:00

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare