Viaţa tulburătoare a lui Cristian Ţopescu, prin ochii celor care l-au iubit. Andreea Berecleanu, detalii neștiute despre prietenia cu regretata jurnalistă Cristina Țopescu
„Destine ca-n filme”: viaţa tulburătoare a lui Cristian Ţopescu, prin ochii celor care l-au iubit

În ediţia „In memoriam Cristian Ţopescu” veţi urmări secvențe din singurul interviu pe care Cristina Țopescu l-a luat tatălui ei, dar și dezvăluiri despre relaţia lor, de la cea mai bună prietena a Cristinei, Andreea Berecleanu şi de la fiul marelui comentator, Basty Topescu.

Iuliana Marciuc dă startul unui nou sezon al emisiunii „Destine ca-n filme” cu o ediţie emoţionantă pentru iubitorii televiziunii, dar şi ai sportului românesc: „In memoriam CRISTIAN ŢOPESCU”.


Aşa cum ne-am obişnuit, la TVR 2 în fiecare marți, de la ora 21:00, avem întâlnire cu eroii "Destinelor”, oameni care au fost puşi în faţa unor alegeri dificile şi au trăit experienţe incredibile, dar au perseverat şi au reuşit.
Pe 28 martie, Iuliana Marciuc aduce în faţa telespectatorilor un destin aparte. Comentator sportiv şi brand deopotrivă al TVR şi al sportului românesc, Cristian Ţopescu ar fi împlinit 86 de ani, pe 26 martie.

Ediţia „In Memoriam Cristian Ţopescu” debutează în celebrul „Studiou 4”, binecunoscut din momentele de foc ale Revoluţiei Române. Astăzi, studioul îi poartă numele, „Cristian Ţopescu”, unul dintre marii teleaşti, un profesionist cu majuscule, nume celebru în TVR în urma transmisiiunilor în direct de la multe dintre performanţele senzaţionale ale sportivilor români.„În cei 40 de ani în care a lucrat în Televiziunea Română, Cristian Ţopescu a devenit o instituţie în sine, lăsând sportul de performanţă (a fost campion naţional la călărie, ca şi tatăl său – Felix Ţopescu) pentru adevărata-i şi unica viaţă şi vocaţie, aceea de comentator sportiv.  O carieră şi un destin… ca-n filme”, spune Iuliana Marciuc.

În Arhiva Multimedia TVR există numeroase înregistrări cu personalităţi care vorbesc despre Cristian Ţopescu la superlativ iar câteva au fost selectate în această ediţie. Şi tot acum, telespectatorii TVR 2 vor urmări poveşti, povestiri, amintiri alături de personalităţi care l-au cunoscut, l-au apreciat şi au oferit cu drag interviuri gazdei „Destinelor”, Iuliana Marciuc. Printre aceştia, Mihai Covaliu (preşedinte C.O.S.R.), colegii comentatori din TVR Alina Alexoi şi Ionel Stoica, dar şi fiul cel mai mic, Sebastian Ţopescu şi el acum vedetă a Televiziunii Române. Invitată specială a „Destinelor ca-n filme” este Andreea Berecleanu, într-un necesar moment In memoriam Cristina Ţopescu.„86 de ani ar fi împlinit mentorul meu pe 26 martie. Din respect și cu mare dor și dragoste ne-am gândit ca prima ediție din acest sezon a emisiunii "Destine ca-n filme" să-i fie dedicată . Il vom revedea prin intermediul acestei bogății extraordinare care este Arhiva Televiziunii Române povestind despre el și despre destinul său. Şi pentru că destinul celor doi jurnalisti, tată şi fiică, se împletesc, în aceeași ediţie vor fi secvențe din singurul interviu pe care Cristina Țopescu l-a luat tatălui ei, dar și dezvăluiri despre relaţia lor, de la cea mai bună prietena a Cristinei, Andreea Berecleanu si de la fiul marelui comentator, Basty Topescu”, spune Iuliana Marciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 28 Martie 2023, 08:49

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca