Al cincilea sezon al serialului ''The Crown'' va include o adaptare a interviului exploziv acordat de prinţesa Diana în 1995
Cel de-al cincilea sezon al serialului dramatic "The Crown", produs de platforma Netflix, va conţine o adaptare a interviului exploziv pe care Diana, prinţesa de Wales, l-a acordat în anul 1995 în emisiunea "Panorama" a postului de televiziune BBC.

Acel interviu, realizat de un jurnalist de la BBC, Martin Bashir, a generat numeroase articole pe primele pagini ale ziarelor din lumea întreagă. Prinţesa britanică a vorbit în mod deschis despre căsnicia ei nefericită cu prinţul Charles, iar una dintre frazele sale - "existau trei persoane în această căsnicie, aşa că era puţin cam aglomerat" - a devenit imediat celebră.

La începutul acestui an, un raport coordonat de Lordul Dyson a ajuns la concluzia că BBC a muşamalizat "un comportament înşelător" al jurnalistului Martin Bashir pentru a obţine interviul cu prinţesa Diana şi l-a determinat pe ducele de Cambridge să ceară ca interviul să nu mai fie difuzat niciodată.

"Creatorii serialului 'The Crown' consideră că acel interviu este un moment-cheie pentru sezonul al cincilea", a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun.

"Pentru scenariştii serialului, căsătoria furtunoasă dintre Charles şi Diana a dus la dezvăluirile şocante din emisiunea 'Panorama', iar ceea ce a urmat după decizia ei de a acorda interviul i-au definit ultimele luni de viaţă. Producătorii au investit masiv în asta. 'The Crown' are obiceiul de a analiza părţi din istoria familiei regale pe care aceasta din urmă ar dori să le facă uitate", a precizat aceeaşi sursă.

Raportul Lordului Dyson a concluzionat că Martin Bashir a "încălcat grav" codul de conduită al postului BBC atunci când a falsificat documente bancare şi le-a arătat fratelui prinţesei Diana, contele Spencer, pentru a ajunge astfel la prinţesa Diana şi a o convinge să îi acorde un interviu.

În urma publicării raportului, prinţii William şi Harry au publicat declaraţii prin care au condamnat acţiunile BBC.

BBC a adresat familiei regale o scrisoare publică prin care şi-a cerut scuze pentru circumstanţele în care a avut loc interviul din 1995, iar Martin Bashir a prezentat şi el scuze publice, spunând că falsificarea documentelor bancare a fost "un lucru prostesc" şi o faptă pe care o regretă profund.

În cel de-al cincilea sezon al serialului "The Crown", care va avea premiera în noiembrie 2022, Dominic West va interpreta rolul prinţului Charles, iar Elizabeth Debicki pe cel al prinţesei Diana.


Dominic West va prelua acest rol de la Josh O'Connor, iar Elizabeth Debicki îl va prelua pe al său de la Emma Corrin.

Imelda Staunton va prelua rolul reginei Elisabeta a II-a de la Olivia Colman, Jonathan Pryce îl va înlocui pe Tobias Menzies în rolul ducelui de Edinburgh, iar Lesley Manville o va juca pe prinţesa Margaret, care a fost interpretată în precedentele două sezoane de Helena Bonham Carter.

Serialul "The Crown" ar fi trebuit să se încheie după cel de-al cincilea sezon, însă creatorul şi scenaristul său, Peter Morgan, a dezvăluit că acest show TV deosebit de popular va fi prelungit şi va avea în cele din urmă şase sezoane, notează Agerpres. 

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 26 oct, 18:19

Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Ce gest a făcut fosta soție a lui Petrică Mâțu Stoian la înmormântare. Nimeni se se aștepta la asta

Horoscop, sursa pixabay

Cele mai norocoase ZODII până în 2040! Câştiguri financiare şi noroc în dragoste

Horoscoper,, sursa pixabay/ autor Zigmars Berzins

Dacă ai următoarea ZODIE, pregătește-te pentru 2022! Ți se schimbă destinul

Unsplash.com/ autor Jenny Ueberberg

Zodiile și șofatul. Un studiu arată ce semn zodiacal se descurcă cel mai bine la volan

Horoscop 2022. Foto pixabay.com

Horoscop 2022. Avertismentul astrologului: Un an „incomod”. Care sunt zodiile care vor avea de suferit

Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Cine va moșteni întreaga avere a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul era divorțat și nu a avut copii

Unsplash.com/ autor Kyle Johnson

Zodia în care s-au născut cei mai mulți criminali în serie. STUDIUL care te va surprinde

Horoscop, sursa pixabay

Semnele zodiacale care sunt lideri înnăscuți. Sunt cei mai grozavi șefi

Horoscop, sursa pixabay

Totul se SCHIMBĂ pentru o ZODIE în 2022. Vei crede că ai dat lovitura, dar mare atenție! ”Adevărul gol-goluț”

Misty și Keo, foto Instagram

Misty rupe tăcerea. Soția lui Keo, ținta răzbunărilor Andreei Bălan? „E prima oară când spun asta” EXCLUSIV

Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman, momente de răsfăț alături de mama sa. Vedeta a dus-o pe Mioara Roman la un salon de înfrumusețare: „A fost foarte fericită” / FOTO

Matilda Pascal Cojocărița, sursa facebook

Care sunt cele trei alimente la care a renunțat definitiv Matilda Pascal Cojocărița. Are o regulă de aur