Al Pacino, din nou tată, la 83 de ani. Actorul are deja trei copii din relațiile anterioare
Data publicării:
Al Pacino va avea în curând patru copii.

Al Pacino și-a surprins complet fanii, după ce le-a dat vestea neașteptată, aceea că în curând va deveni tată a al patrulea copil, la vârsta de 83 de ani. Iubita sa, Noor Alfallah, este însărcinată, iar vestea a fost confirmată de un reprezentant al actorului.

Se pare că actorul și Alfallah se întâlnesc din luna aprilie a anului trecut, dar dragostea adevărată nu ține cont de nicio barieră. 

"Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai în vârstă decât tatăl ei. Se mișcă doar prin cercuri cu oameni bogați și provine dintr-o familie cu bani.", au declarat surse din apropierea cuplului.

Înainte de relația cu starul Scarface, ea a mai avut legături și cu Mick Jagger, dar și cu miliardarul Nicolas Berggruen, notează presa internațională

Citește și: Arnold Schwarzenegger, declarații emoționante despre Bruce Willis: „Va fi mereu ținut minte ca o mare, mare vedetă și ca un om bun"

Al Pacino are încă trei copii

Al Pacino mai are deja trei copii, cu două femei diferite. Primii doi îi are cu Beverly D'Angelo, cu care s-a întâlnit din 1997 până în 2003, și unul cu Jan Tarrant, care s-a născut în 1989.

Totuși, actorul nu este singura celebritate în vârstă, care are copii mai târziu în viață. Spre exemplu, Robert De Niro a dezvăluit recent că partenera sa de viață a adus pe lume cel de-al șaptelea copil al său.

VEZI și: Fratele lui Paul Walker, omagiu emoționant pentru regretatul actor. Și-a numit fiul după numele său: „Acest nume datează de patru generații”

Actorul nu a ajuns în fața altarului

Al Pacino este cunoscut dintr-o mulțime de filme celebre, precum ar fi Scarface, Trilogia Nașului, The Godfather, The Irishman și multe altele. Cu toate acestea, viața privată a încercat să și-o țină mereu departe de ochii publici, vorbind rareori depsre familia sa.

Deși câștigătorul premiului Oscar nu a fost niciodată căsătorit, de-a lungul anilor, acesta a avut legături romantice cu Diane Keaton, Lucila Solá și Noor Alfallah.

„Bineînțeles că este posibil să mă căsătoresc. Totuși, pare să nu conteze asta. Nu am nicio idee, dar niciodată nu spun niciodată.”, a declarat actorul în 2015, potrivit people.

Te-ar putea interesa și: Prințul Harry și Meghan, în prag de divorț? Semnele care i-au dat de gol: „Există probleme în căsnicie de ceva timp”

Lecția pe care a învățat-o din propria familie

Al Pacino nu a avut parte de o copilărie extrem de fericită. Părinții actorului au divorțat când acesta avea doar 2 ani, după care s-a mutat la bunicii materni. Tocmai din acest motiv, chiar dacă nu a avut niciodată o familie stabilă, acesta și-a dorit să le ofere mai mult copiilor săi.

"Tatăl meu nu a mai făcut parte din viața mea de atunci. Am vrut să fiu diferit cu copiii mei. Am vrut să fiu responsabil față de ei, așa că îmi împart timpul între cele două coaste.", spunea actorul în trecut.

Actorul o are pe fiica Julie Marie cu fosta sa iubită, antrenoarea de actorie Jan Tarrant. De asemenea, el îi împarte pe gemenii Anton și Olivia cu fosta Beverly D'Angelo, cu care s-a întâlnit între 1997 și 2003.

„Sunt responsabil față de ei. Sunt o parte din viața lor. Când nu sunt, este supărător pentru mine și pentru ei.”, mai spunea el în trecut, semn că este extrem de responsabil, când vien vorba de rolul de tată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: al pacino  copii  familie  tata 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel