Albert NBN, despre consumul de substanțe interzise: „Nu mi se pare șmecherie! Te afectează douăzeci de ani!”
Data publicării:
Albert NBN a fost invitat în cadrul podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira. Trapperul și-a exprimat părerea cu privire la consumul de substanțe. Consideră că este o problemă mare pentru România!

Albert NBN, cunoscut și sub numele de Beto, este un trapper român. În multe dintre melodiile sale, subiecte despre substanțele interzise sunt abordate.

Gojira și-a întrebat invitatul cum se poziționează față de ideea că „muzica și drogurile merg mână în mână”. Beto a crescut văzând asemenea influențe, iar astfel și-a dat seama că sunt foarte periculoase.

„Te afectează douăzeci de ani!”

„Păi toți prietenii mei se droghează. Și nu judec pe nimeni, pentru că nu judec. Eu am crescut în droguri de când sunt mic. Adică familia mea consuma, că nu mă feresc de tine. Că sunt sincer. Cu asta s-au ocupat, eu am crescut și am văzut de mic ce fac oamenii din cauza la chestiile alea, ce fac oamenii care iau chestiile alea. Și mereu tata mi-a explicat: Uite, te iau după mine ca să vezi ce li se întâmplă oamenilor ăștia care fac asta. Uite de-aia tu să nu uiți niciodată asta, că ăsta s-a nenorocit. De-aia să nu faci asta că uite ce-a pățit ăsta. Ce, nu mă feresc. Tata a vândut droguri. Și eu am stat numai lângă el și lângă cumnatu' meu, am crescut cu ei. Niciodată nu m-a ținut tata departe de chestiile alea. Și mă bucur că nu m-a ținut departe. Am putut să realizez că e fun, e tare, e distracție, dar de fapt, nu e distracție. Te distrezi cinci ani. Și în ăia cinci ani în care te-ai drogat și te distrezi, pierzi douăzeci de ani. Te afectează douăzeci de ani!”

În ton cu tendințele actuale, Albert NBN a fost întrebat dacă mai este șmecherie să consumi droguri. Acesta a spus că nu consumă, prin urmare nu ar avea de unde să știe. Dar preferă spritzul.

„Păi nu știu, eu nu mă droghez. Dar nu mi se pare șmecherie. Ce, mi se pare că mai rău te distrezi... Băi, frate, m-ai văzut. Eu beau spritz. C****, mi se pare că mai rău te distrezi dacă bei spritz. Și mâine te urci și la volan, nu ți-e rău. Bine, ți-e rău, dar măcar știi că ți-e rău că ai băut, nu că poate te-ai îmbolnăvit. Adică nu știu... depinde acum și despre ce droguri vorbim. Uite, poate unul fumează iarbă. Hai să zici că aia nu e... Toți prietenii mei fumează iarbă. Și ce fac de la iarbă? În cel mai rău caz îi ia somnul, dorm.”

Reprezintă drogurile o problemă în România? „Rău de tot. Păi cred că România e printre cele mai rupte-n gură... cele mai rupte țări în gură de droguri. Ce d***u? C***e, de ce nu realizează toată lumea?

„Eu sunt și foarte panicos de fel!”

„Uite, când eram la studio, toți fumau iarbă. Și eu de acolo mi-am dat seama că nu am cum să mă ating de așa ceva. Deci eu de-aia am chestia asta. Eu sunt și foarte panicos de fel. Gândește-te că iau o pastilă și am impresia că îmi bate inima rău. De aici a plecat toată chestia. Dacă nu eram panicos, mă drogam, cred. Mă drogam... la modul, încercam. Eram la studio și fumau ăia iarbă. Dar cum să îți zic eu ție, nu cât să intre fumul în mine. Bă, frate, și-am căzut așa pe spate. Am stat așa, stăteam, scriam versuri, bă, și dintr-o dată m-a luat așa o amețeală. Oriunde mă și gândeam eu și nu știu, a început să îmi bată inima rău de tot. Și eu de atunci m-am panicat așa. Și-am zis că sigur nu-i de mine așa ceva.”

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Alexandra Dumitru
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel