Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară. Soţia sa, Hilaria, a adus pe lume o fetiţă
Data publicării:
Alec Baldwin a devenit tată pentru a opta oară, după ce soția sa a născut o fetiță. 

Actorul din It's Complicated, în vârstă de 64 de ani, și soția sa Hilaria Baldwin au întâmpinat cel de-al șaptelea copil pe care îl au împreună, o fetiță pe nume Ilaria Catalina Irena.

Autorul metodei Living Clearly Method, 38 de ani, a confirmat sosirea pe lumea a fiicei lor., împărtășind un videoclip pe Instagram care include primele momente din viața mezinei familiei.

"Ea este aici! Suntem atât de încântați să vă prezentăm micul nostru vis devenit realitate", a scris Hilaria alături de clip. "Atât ea, cât și eu suntem fericiți și sănătoși".

Ea a confirmat, de asemenea, că Ilaria s-a născut pe 22 septembrie.

"Frații ei Baldwinito își petrec ziua legând-o și întâmpinând-o în casa noastră", a continuat ea. "Multă dragoste pentru voi toți. Suntem atât de fericiți să sărbătorim această veste minunată cu voi".

Alec și Hilaria - care s-au căsătorit în iunie 2012 - sunt, de asemenea, părinții lui Carmen, 9 ani, Rafael, 7 ani, Leonardo, 6 ani, Romeo, 4 ani, Eduardo, 2 ani, și Lucia, 18 luni. Absolventul de la 30 Rock este, de asemenea, tatăl lui Ireland Baldwin, 26 de ani, copil din fosta căsnicie cu Kim Basinger.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Hilaria a suferit un avort spontan în 2019

Hilaria a suferit un avort spontan în 2019, iar în luna martie a anunțat că așteaptă cel de-al șaptelea copil. 


"După multe suișuri și coborâșuri în ultimii ani, avem un plus interesant și o surpriză uriașă: un alt Baldwinito vine în această toamnă", a scris ea în legendă la postarea sa din 29 martie de pe Instagram. "Eram destul de siguri că familia noastră era completă și suntem mai mult decât fericiți de această surpriză".

Ea a continuat: "Noul nostru copil este un punct foarte luminos în viața noastră. O binecuvântare și un dar în vremuri atât de nesigure. Mi-a fost dor de voi în timpul pauzei mele de pe rețelele de socializare... M-am întors și abia aștept să continui cu voi această călătorie sălbatică pe care o numim "viață". Dragostea noastră pentru tine și pentru cei dragi ție."

La fel ca și în cazul sarcinilor sale anterioare, Hilaria și-a împărtășit călătoria cu cei care o urmăresc, inclusiv oferindu-le fanilor o privire asupra modului în care și-a schimbat rutina de exerciții fizice pe măsură ce a intrat în cel de-al treilea trimestru.

"Simt cum corpul meu încetinește", a legendat instructorul de yoga un videoclip de antrenament din 14 iulie, care o prezenta făcând genuflexiuni pe tocuri. "Îmi place să fac exerciții în timp ce sunt însărcinată și mă simt recunoscătoare că sarcinile mele mi-au permis să fiu activă." , potrivit eoline.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului:   alex baldwin  copil  hilaria 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel