Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase, a stârnit controverse, după ce a postat o fotografie cu iubitul ei. Cum au reacționat internauții
Data actualizării:
Data publicării:
Fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase, Alessia, este mai îndrăgostită ca niciodată. Tânăra s-a afișat cu iubitul său, dar comentariile oamenilor nu au fost deloc plăcute. 

Fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase, Alessia, în vârstă de 21 de ani, a postat pe rețelele sociale o fotografie cu ea și iubitul ei. Deși tânăra a vrut doar să arate lumii cât de îndrăgostită și fericită este, urmăritorii săi au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au adresat câteva cuvinte mai puțin plăcute. 

Deși are o comunitate destul de numeroasă pe Instagram și postează des fotografii cu ea, Alessia Năstase a fost mereu discretă cu viața sa privată și nu și-a afișat relațiile pe rețelele sociale. De această dată, tânăra a decis, însă, că este momentul să arate lumii cine este iubitul ei și cât de fericită este lângă el, astfel că a postat o poză cu el. Deși au existat reacții frumoase din partea urmăritorilor, comentariile răutăcioase și-au făcut repede apariția. Internauții au considerat că postarea nu este tocmai adecvată pentru o tânără și i-au lăsat mai multe cuvinte răutăcioase: „Mă așteptam la un răspuns obraznic pentru reacția mea nedorită, dar chiar m-ai surprins. Nu am înțeles niciodată de ce fetele postează astfel de imagini, cu limba ieșită. Dar poate este o chestie reprezentativă generației și trebuie să mă adaptez la asta. O zi bună”, „Get a room”(Luați-vă o cameră). Cu toate acestea, au fost și persoane care au apreciat fotografia tinerilor îndrăgostiți și i-au felicitat: „Au voie să-și trăiască viața! Sunt tineri!”. Chiar și mama Alessiei, Amalia Năstase, a lăsat un comentariu ironic și amuzant: „Mă cunoaște lumea pe acolo…”

Te-ar putea interesa și: Ema Oprișan, schimbare radicală de look. Cum și-a surprins urmăritorii fosta concurentă de la Insula Iubirii

Te-ar putea interesa și: Irina Rimes, amintiri neobișnuite din copilărie: „Mă jucam printre cruci. Cimitirul a fost mereu un loc de joacă”

Alessia Năstase urmează studii în domeniul artei la Paris. Ea a absolvit Școala Americană în România, apoi a primit o bursă la Școala de Design Parsons, specializarea Fine Arts. Cu puțin timp în urmă, mama sa a dezvăluit ce surpriză i-a făcut Alessiei cu ocazia zilei sale de naștere, dar și cum și-au petrecut această zi specială. Amalia Năstase i-a organizat o petrecere la care tânăra nu se aștepta deloc, mai ales că i-a fost complice și fiica cea mare, Emma, iar Alessia nu știa că sora ei se află în București. La miezul nopții, familia și prietenii i-au fost alături, iar pe lângă asta, tânăra a primit de la mama sa un tort cu totul special și cercei cu diamante.

„I-am făcut o surpriză, că ea a zis că n-are chef să facă nimic, că o să stăm numai noi și așa, și am ieșit cu ea și prietenul ei la masă. Ea nici nu știa că Emma ( sora ei) e în București, știa că e la mare. Apoi, la 12 noaptea au venit toți prietenii care erau în București și i-au făcut o petrecere surpriză. Eu și cu Emma am fost complice, eu și cu ea am organizat. Stătea și se uita și nu știa ce se întâmplă, ne zicea „Nu-mi revin!”. I-a plăcut foarte mult. I-am făcut și tortul ăla, e pe el un rapper care îi place mult. Scrie „Do ya thing 21” și uite așa...I-am dat și niște cercei cu diamante”, a spus Amalia Năstase pentru SpyNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel